Sziasztok! Mi a helyzet Gárdonyban? Van még víz a tóban? Vagy inkább érdemes délegyházára átmenni?
De kár, hogy nem találkoztunk mi is ma voltunk kint párommal.
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdához képest mindenképp
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyék szerintem kimondott szuper most!!
Berény nudin ismerkednék bi vagyok
Berénybe most ismerkednék
Újra nyék
Kint vagyunk elég sokan
(Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (2026. 06. 23. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 14:21
Meg nem voltam a dunakeszi nudin és szívesen ki mennek valakivel aki jártas. Pár, bi férfi
Meg nem voltam a dunakeszi nudin és szívesen ki mennek valakivel aki jártas. Pár, bi férfi
Sziasztok
Délegyházán ma pár esetleg?
Délegyházán ma pár esetleg?
Délután újból Balatonberèny
Sajnálom hogy támadóan olvastad a bejegyzésemet! Épp ellenkezőleg szántam! Sajnos sokan nincsennek tisztában a tényekkel. De megfogadom a tanácsod! És megpróbáljuk a nudizmus örömeit, kiközötvesítve, élvezni. Örülünk hogy meírtad hova mehetünk.
Sziasztok.Nővel,bi párral ismerkednék nudizás céljából Fejér megye körny.
De azért legyen valami élmény beszámoló is itt: mikor még kezdők voltunk! (Nudizmus) és fórumokat olvastunk, mert nem volt más tapasztalat. Gondoluk kiviszünk másokat is. Nekünk volt autónk így hát felvettünk embereket akik nudizni mentek volna! "nagyhiba" mint kiderült! Mindenki sexelni alart úgy hogy mi vigyük ki! És amikor nem látott erre hajladóságot, mi voltun elhordva mindennek! Volt aki ki alarta fizettetni a buszjegyét hazáig, mert mi becsaptuk!
Teljesen érthető és támogatandó az, amiről beszélni szeretnél viszont iszonyú támadó vagy. Nem kell leüvölteni senkinek sem a fejét ahhoz, hogy elmondjuk a véleményünket. Szerintem a nudizmus vagy naturizmus lényege. Az is, hogy tiszteljük a másikat. Még valami: A Debreceni tóval szemben, az autópálya túlsó oldalán ott van a másik tó. Szerintem menjetek át oda, ott ismereteim szerint pont az történik, amit te szeretnél a debreceni tavon. Igen, tényleg gáz és elfajult már sokszor a helyzet, de ezt nem mondanám, hogy általános. De igen, érdemes figyelnünk egymásra, én és védtem már meg párt pár barna bőrű zaklatótól.
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (2026. 06. 23. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 12:12
Naők akik gerincesen tolják! Ők vállalják magukat. De ez nem jelenti azt hogy minen nudista ilyen!
Szigethalom-Dunavarsány környékén, Délegyi nudin biszex párral aktív férfival ismerkednék
Ülj le! Egyes!
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 11:41
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Zala Vas somogy esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok
Naők akik gerincesen tolják! Ők vállalják magukat. De ez nem jelenti azt hogy minen nudista ilyen!
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 06. 23. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 12:00
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vajon közösséget építenél!? A megatív kommentel? Vagy csak tagadsz? Miért nem írod le? Esetleg félsz? Pont ez lenne a lényeg! Tanácsot adni néhány kezdőnek hogy hova menjenek vagy hova nem! Melyik időtartományban, rengeteg ember írja hoy szüksége van, a nudizmus rejtett világába bevonni! Pedig nincs rejtett világ!! Kimész és pihensz esetleg napozol! De ne szarj a lejáróra! Ne maszturbálj nyilvánosan! Stb tehát ne tegyél meg nudista strandon! Amit textilesen sem tennél! Kb mennyire egyszerű.
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 11:42
Nem értem miért vagy rápörögve a milliós kocsikra,mikor te írtad,hogy 90% csövesek járnak le.Nekem is vannak negatív tapasztalataim,de nem írom le.
Sziasztok holnap reggel, délelőtt lesz kint pár Nyéken. Szivesen csatlakozom kellemes nudizashoz társaságnak.

felpa

lajoska112
Catherin