Igen vannak! Pénteken voltam!
(Ez egy válasz par4h üzenetére (tegnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:30
Járt már valaki az M9-esen? Jó a vízállása? Vannak homokos strandok... partszakaszok? Köszönöm.
Járt már valaki az M9-esen? Jó a vízállása? Vannak homokos strandok... partszakaszok? Köszönöm.
Holnap megyek Délegyházára. Aki egy sportos 30-as pasival vészelné át a hőséget, küldjön egy üzenetet! Süssön a Nap Rátok!
Sziasztok nemsoká megyek ara meg nézhetem az asszonyt?
Sziasztok nemsoká megyek ara meg nézhetem az asszonyt?
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
38/F
Hetfon vagy Kedden tervezek Delegyhazara menni. Eletemben eloszor, ha valaki ismerkedne, akar csak dumalas szempontjabol is, annak orulnek.
38/F
Hetfon vagy Kedden tervezek Delegyhazara menni. Eletemben eloszor, ha valaki ismerkedne, akar csak dumalas szempontjabol is, annak orulnek.
Tegnap Teslás párocska gardonyban, ha itt vagytok irjatok
jo volt
jo volt
Sziasztok.Bi pasi és shemale barinője. 17 30 tól Gárdonyi nudin ismerkednénk párokkal.
Sziasztok.Bi pasi és shemale barinője párokal ismerkedne.
17 30 tól nudin leszünk
17 30 tól nudin leszünk
Kintvagyunk nyéken nudin,lehet kukkolni nagymellű párom
Berènyben párokkal ismerkednènk, jelenleg hármasban vagyunk.
Sziasztok! Berényben strandon fiatal fitt párokkal ismerkednék fiatal fitt srácként ma
Sziasztok!
45 éves ,hetero férfi vagyok. 50 , vagy 60 év feletti házaspárral szívesen barátkoznék közös nuduziásra , wellnesre.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
45 éves ,hetero férfi vagyok. 50 , vagy 60 év feletti házaspárral szívesen barátkoznék közös nuduziásra , wellnesre.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Udv ha van itt gg berenyben pasiként hetero alapon ismerkednek csaladi oltöző melett vagyok kék lepedőn fekszem
Sziasztok
Holnap lesz lent Gárdonyi nudin pár? Kora délután 12-15 közt? Ismerkedni szeretnék.
Semmi több...
Holnap lesz lent Gárdonyi nudin pár? Kora délután 12-15 közt? Ismerkedni szeretnék.
Semmi több...
Holnap nyéken ismerkednék
De jól mondod!
(Ez egy válasz trelock üzenetére (tegnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:41
Szia! Nagyon szívesen megismernénk téged, gyere oda dunakeszin hozzánk és mutatkozz be kérlek, csak, hogy véletlenül se álljunk szóba többet veled!
Sziaztok.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (tegnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:10
Dunakesziről néhány gondolat. Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a nudisták száma és ez jó. Egészen addig, amíg egyesek nem tévesztik ezt össze a Nyéki Debreceni tóval, vagy az újpesti Duna-parttal. Itt néhány méterrel a nudista résztől családok
nem kéne itt Punta Krizt csinálni! Arról nem is beszélve, hogy lassan több évtizede itt együtt tudott tartózkodni fürdőruhás és nudista is, békességben.
Mi a jövő héten vagy az azt követő héten is biztosan menni fogunk, de egyre kevesebb kedvünk van és biztosan keresünk másik helyet, ha ez így halad továbbra is.
Ha esetleg párok mennének a közeljövőben, írjatok ránk és hozzunk össze egy találkozót! Pacsi
ki
és alf
sg alf
ye alf
rekekkelku
együtt fürdenek, nagyon alf
ty alf
ák alf
kalnem kéne itt Punta Krizt csinálni! Arról nem is beszélve, hogy lassan több évtizede itt együtt tudott tartózkodni fürdőruhás és nudista is, békességben.
Mi a jövő héten vagy az azt követő héten is biztosan menni fogunk, de egyre kevesebb kedvünk van és biztosan keresünk másik helyet, ha ez így halad továbbra is.
Ha esetleg párok mennének a közeljövőben, írjatok ránk és hozzunk össze egy találkozót! Pacsi
Szia! Nagyon szívesen megismernénk téged, gyere oda dunakeszin hozzánk és mutatkozz be kérlek, csak, hogy véletlenül se álljunk szóba többet veled!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:24
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez a Dunakeszi is tele van Nagy darab szappannak
va
.Undorító hogy némelyik nő nem szégyel levetkőzni.Nagy ,darab,kövér,fujj,.Még hát a sok sétaló ugye.A csinos tetovált Nőt a párjával üdvözlöm
alf
ló alf
va alf
l
Sziasztok. Nyéken fiúk párok közeledését várjuk. Nagy méret előny.

felpa

Laackoo
Silvia Saint