Szex nyár, Balatonberény... Ma valaki vagy valakik? lent leszünk egész nap Berényben. Párral hetero alapon is vagy esetleg Bi vagy meleg Pasival találkoznék csak mint pasi "jó pasi" . Párom a Hölgy most napozna addig.... Csak pasiként mennék és napközben. Intelligencia higiénia feltétel...Írjatok és telefonszámot cserélünk..
Ma megyunk delegyhazara, fiu es egy par vagyunk. Lenne lany vagy par akikkel baratkozhatnank?
Valalta tökéletes!
Ajánlják itt sokan Punta krizt, de az egy ótvar csöves tanya tele szeméttel és szánalmas f@szcibáló hordákkal. (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 20:19
Ajánlják itt sokan Punta krizt, de az egy ótvar csöves tanya tele szeméttel és szánalmas f@szcibáló hordákkal. (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok tudtok nekünk mondani Horvát ba jó naturista helyeket előre is köszönjük
Budapesten vagy a környéken hol lehet nudizni, ahol esetleg történik is valami?
Szia! Ez a hely amit írtál a régi strandtól van kifelé? Vagy merre van? Én Dunakeszin lakom szívesen találkozok, szeretek meztelenkedni. Szerdán, csütörtökön, pénteken szabad vagyok ha valakinek van egy kis szabad ideje írjon privátban. Köszi
(Ez egy válasz fizimiskaismi üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 23:24
Sziasztok! Baromi egyszerű a képlet keszin. A város felé kell venni az irányt, kicsit messzebb van ott egy gyönyörű homokos partszakasz ami mindig üres. Hajóval ott szoktam kikötni, teljesen privát és csodaszép.
Sziasztok! Baromi egyszerű a képlet keszin. A város felé kell venni az irányt, kicsit messzebb van ott egy gyönyörű homokos partszakasz ami mindig üres. Hajóval ott szoktam kikötni, teljesen privát és csodaszép.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 12:10
Dunakesziről néhány gondolat. Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a nudisták száma és ez jó. Egészen addig, amíg egyesek nem tévesztik ezt össze a Nyéki Debreceni tóval, vagy az újpesti Duna-parttal. Itt néhány méterrel a nudista résztől családok
nem kéne itt Punta Krizt csinálni! Arról nem is beszélve, hogy lassan több évtizede itt együtt tudott tartózkodni fürdőruhás és nudista is, békességben.
Mi a jövő héten vagy az azt követő héten is biztosan menni fogunk, de egyre kevesebb kedvünk van és biztosan keresünk másik helyet, ha ez így halad továbbra is.
Ha esetleg párok mennének a közeljövőben, írjatok ránk és hozzunk össze egy találkozót! Pacsi
ki
és alf
sg alf
ye alf
rekekkelku
együtt fürdenek, nagyon alf
ty alf
ák alf
kalnem kéne itt Punta Krizt csinálni! Arról nem is beszélve, hogy lassan több évtizede itt együtt tudott tartózkodni fürdőruhás és nudista is, békességben.
Mi a jövő héten vagy az azt követő héten is biztosan menni fogunk, de egyre kevesebb kedvünk van és biztosan keresünk másik helyet, ha ez így halad továbbra is.
Ha esetleg párok mennének a közeljövőben, írjatok ránk és hozzunk össze egy találkozót! Pacsi
Mi tavaly voltunk vagy 8 helyen, Makarska volt a legtávolabbi, Punta Kriza és társai, sokszor kilométereket kellett gyalogolni, köves, kavicsos, sziklás terepen, a végén inkább jöttünk vissza Hévízre a nudira,itt legalább volt fű is, meg nem olyan sziklás part,mint ott mindenhol.
(Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok tudtok nekünk mondani Horvát ba jó naturista helyeket előre is köszönjük
Sziasztok!
Holnap délelőtt párokkal ismerkednék.
40-es sportos férfi vagyok.
Holnap délelőtt párokkal ismerkednék.
40-es sportos férfi vagyok.
Én akárhányszor voltam délelőtt sose volt senki, vagy én választottam bele vagy ez a jellemző?
(Ez egy válasz TomFord üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 19:36
Sziasztok
Hétfő délelőtt jön valaki Dunakeszire meztelenkedni??
Nyék kedd délelőtt bi srác hasonlót keres kölcsönös dolgokhoz...
Nyék Holnap délelőtt, 11.00 óra körül lesz kint valaki? Melyik részre érdemes menni nem voltam még kint. Köszi a válaszokat privi e is!
Rovinj (Punts Kríz, Vállalta). Porec (Solaris). Krk. stb.stb.
(Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mórahalmi fürdőbe pénteken szokott valaki járni?
szia !sziasztok! Koversada,,Valalta. én ennél a kettőben voltam nekem nekünk nagyon jó volt. mondjuk jó pár éve volt már.. de szerintem csak jobb lett.
(Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Fuuu ez gyors volt !!!
(Ez egy válasz Leone üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Leone üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Punta kriza !!!
Gárdonyi nuda nagyon kihalt, az előző évekhez képest ma kb negyed annyian voltak. Nádasban is kb 0 mozgás.
Sziasztok
Holnap reggel megyek a Nyéki nudira kit vihetem magammal?

felpa

Robi99