Sziasztok!
Fiatal párként augusztus 14-23 között a Balatonon nyaralunk, ez idő alatt rendszeresen fogjuk látogatni Berényt.
Szimpatikus fiatal pár (max. ~40), vagy hölgy társaságának örülnénk!
!!! Szóló férfi NEM érdekel, köszönjük !!!
Fiatal párként augusztus 14-23 között a Balatonon nyaralunk, ez idő alatt rendszeresen fogjuk látogatni Berényt.
Szimpatikus fiatal pár (max. ~40), vagy hölgy társaságának örülnénk!
!!! Szóló férfi NEM érdekel, köszönjük !!!
Üdv!
Most Gárdonyba valaki?
30!6 a méretem és bármi lehetséges.
Most Gárdonyba valaki?
30!6 a méretem és bármi lehetséges.
Sziasztok! Tihanyi félszigeten esetleg van nudis közösség, vagy valaki akihez lehetne csatlakozni? Kérlek írj privátba.
Sziasztok
Nyéken mi újság vannak most?
Nyéken mi újság vannak most?
Valaltán valaki?
Sziasztok ma párként kint leszünk Délegyházán 15h fele párokkal esetleg pasival ismerkednénk...
Szia. Vannak kint, érdemes kinézni?
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (tegnap 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:36
Sziasztok! A hét minden napján kint leszek Gárdonyba reggel 7 től 13 óráig! Szívesen megismerkednék párokal hölgyekel! Üdv
Sziasztok valaki szombaton házaspár nem megy 3majom clubba mi Szikiröl mennénk ha lenne akivel mehentnénk.
Az a textiles rész
(Ez egy válasz csabito99 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 23:35
Sziasztok,ma voltam Hévízi kifolyón az autós kemping mögött,a zsilipnél,csak textilben voltak senki sem nudizott,esetleg rossz oldalról mentem be? Ma voltam először. Esetleg ha nem arra kell menni valaki segíteni merre kell mennem legközelebb? köszönöm.
Sziasztok Berenybe ismerkednék párral kellemes időtöltéshez ápolt intelligens értelmes pasi vagyok
Helló sunny beach, párt nőt keresek. Írjatok
Sziasztok! A hét minden napján kint leszek Gárdonyba reggel 7 től 13 óráig! Szívesen megismerkednék párokal hölgyekel! Üdv
Sziasztok! Hétfőn,napközben pár,hölgy közös nudizásra,Győr és környékéről?
Sziasztok,ma voltam Hévízi kifolyón az autós kemping mögött,a zsilipnél,csak textilben voltak senki sem nudizott,esetleg rossz oldalról mentem be? Ma voltam először. Esetleg ha nem arra kell menni valaki segíteni merre kell mennem legközelebb? köszönöm.
Sziasztok ! Holnap tervezek Nyékre menni, hölgy/pár aki keres társaságot ?
Nagyon jó éreztem magam veletek, remélem máskor is össze futunk. Végre egy nem kamus pár!
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig van valami cél, nem csak élsz bele a vakvilágba.
És igen, biztos vannak akik szexet keresnek, és azért mennek oda, de azért elég messze van Punta Kriztől vagy baie des Cochons -tól.. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 08:13
És igen, biztos vannak akik szexet keresnek, és azért mennek oda, de azért elég messze van Punta Kriztől vagy baie des Cochons -tól.. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen .Mindenki más és MÁS céllal jár il.yen helyekre ,Van aki társaságba S van aki szex céljából.Mindenki maga tudja..De egy biztos.,NEM VÉLETLENÜL VAN OTT,mindenki valamilyen Céllal..A többi Rizsa
Itt vagyok az M9-en. Jön valaki?

felpa

durmila
Nelly