12:00 körül érkezem kB...
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2026. 08. 05. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szombat -vasárnap szikin leszünk párokkal ismerkednénk!
Balatonberény nudin ma ismerkednék
Sziasztok! Abdán kellemes a víz a vízpart csak szólok...
Úgy néz ki hogy ma Berényi nudista leszek
Nem indulok...
Szívesen ismerkednék barátkoznék....
Üdv Ákos
Nem indulok...
Szívesen ismerkednék barátkoznék....
Üdv Ákos
Szia!
Magamból kiindulva, én bárhol szívesen ismerkedtek. Szerintem ez így van nudista strandon is. Csak valakik összekeverik, az ismerkedést, a Szia, dugunk? szlogennel. Tehát mindegy szerintem, hogy melyik nudira mész, ismerkedni mindenhol tudsz, de az még csak a játék eleje.
Sok sikert! (Ez egy válasz tamastl üzenetére (2026. 08. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 09:57
Magamból kiindulva, én bárhol szívesen ismerkedtek. Szerintem ez így van nudista strandon is. Csak valakik összekeverik, az ismerkedést, a Szia, dugunk? szlogennel. Tehát mindegy szerintem, hogy melyik nudira mész, ismerkedni mindenhol tudsz, de az még csak a játék eleje.
Sok sikert! (Ez egy válasz tamastl üzenetére (2026. 08. 05. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valamelyik nudin ismerkednének párok vagy hölgy? Mert akkor oda mennek nudizni
Balatonberényben ismerkednénk csinos kezdő párommal,jó fej sportos párokat keresnénk…
M9-re megyünk ma le párommal
Sziasztok valamelyik nudin ismerkednének párok vagy hölgy? Mert akkor oda mennek nudizni
sziasztok hévizi kifoylra hogy lehet le jutni mert ugy hallotam kamera van és örök és büntettnek? hogy lehet be jutni? lehet?
Sziasztok. Ma délután Abdán vagy Harcsáson ismerkednék Párral vagy Nővel.
Írj és megbeszéljük.
Írj és megbeszéljük.
Szombathelyen kinél nudizhatnék mai nap? esetleg igényes pàr megnézne?
Sziasztok! Szokott valaki otthon nudizni? Szivesen csatlakoznék Békés, Szolnok, Csongrád megyében... 41 pasi vagyok, minden érdekel
Jó reggelt!
Mai napon esetleg hölgy vagy pár lesz innen D1en?
Mai napon esetleg hölgy vagy pár lesz innen D1en?
Ma Berényi nudin ismerkednék pasival,40es bi pasi vagyok!
Szia! Én igen, de valószínűleg csak 1egyik napon a háromból.
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2026. 08. 05. szerda 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Lesz innen valaki(k) 10-12éig D1en?
Lesz innen valaki(k) 10-12éig D1en?
Sziasztok a Berényi nudira megyünk szombaton 8.án szívesen ismerkednénk pártokkal esetleg korunkbeli pasikkal
Sziasztok Sanyi vagyok! Nagyon szexi a hölgy szívesen csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz onguard üzenetére (2026. 08. 04. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kecskeméten tud valaki helyet ahol lehet vagy ahol szoktak nudizni?

felpa

Fox Mulder