Ha esetleg itt van az a páros akinek megköszöntem Nyéken, hogy szemtanúja lehettem hármas szeretkezésüknek, és szeretnének bővíteni/újítani nyugodtan írjanak rám. A hölgy valami elképesztően bájos, és kívánatos volt. Azt hittem ilyen csak a mesébe van...
Sziasztok. Holnap lesz valaki M9-nél?
Sziasztok! Szokott még Gárdonyban lenni valami? Érdemes holnap kinézni?
Nálam lehetne meztelenkedni. Miskolc
Sziasztok!
Bajai nudira jár valaki?
Bajai nudira jár valaki?
Sziasztok! Holnap Gárdony!legyünk minnél többen.
Holnap M9-en lesz valaki, aki ismerkedni is szeretne?
Hello.Semmi extra. Nyugis csendes lehet napozni nudizni kènyelmesen!
(Ez egy válasz pasi13 üzenetére (tegnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen hely kik szoktak lenni?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Van kint Nyéken valaki?
Sajnos nem mi voltunk... És csinaltak is valamit?
Tenyleg valaki emlékszik ránk 2 hete mit csinaltunk ott Gárdonyban? (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Tenyleg valaki emlékszik ránk 2 hete mit csinaltunk ott Gárdonyban? (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igen... Nekünk két hete pedig tetszett a hely
(Ez egy válasz ferry99 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
M9 hídhoz esetleg jön mostanában párocska ??
Szépen süt a nap
M9 hídhoz esetleg jön mostanában párocska ??
Szépen süt a nap
Sziasztok
Ibizán nudista partokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Esteleg swinger part is van
Köszi a tapasztalatokat
Ibizán nudista partokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Esteleg swinger part is van
Köszi a tapasztalatokat
És mennyi ilyen van itt!? Ráadásul van aki nagyon jól játsza a szerepét! A személyes találkozásig jobb minden itt látott,olvasott dolgot meseként felfogni.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (tegnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:33
Ezt egyszer tudjam felfogni. Egy dolog, hogy valaki már nem 90-60-90, mint 20 évvel ezelőtt, de kiadja magát annak. Megesik, az ilyen bár nem korrekt, és hasonló alkalommal mi megköszöntük a lehetőséget, és azonnal eljöttünk a találkozóról. De hogy valaki melegként vagy férfiként heterónak vagy nőnek adja ki magát, az már teljesen gáz. Nem is értem, mire számít az ilyen?
Nyék?
Ezt egyszer tudjam felfogni. Egy dolog, hogy valaki már nem 90-60-90, mint 20 évvel ezelőtt, de kiadja magát annak. Megesik, az ilyen bár nem korrekt, és hasonló alkalommal mi megköszöntük a lehetőséget, és azonnal eljöttünk a találkozóról. De hogy valaki melegként vagy férfiként heterónak vagy nőnek adja ki magát, az már teljesen gáz. Nem is értem, mire számít az ilyen?
(Ez egy válasz ferry99 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Berényben párral ismerkednék ma
Sziasztok
Berényben valaki?
Berényben valaki?
Berényben párokkal ismerkednék

felpa

thomasklein
Dionne Darling