Sziasztok, jó szokott lenni?
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (tegnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Gárdonyban szőke rövid hajú milf és párja remek volt.
Köszönöm nekik itt is a lehetőséget.
Köszönöm nekik itt is a lehetőséget.
Azt hiszem múltkor megtaláltam. Itt voltam kb: https://maps.app.goo.gl/hg2y5ZhUDAUhvo7d8 Ki volt írva pár táblán hogy beach, meg volt kis talpon álló. Senki sem volt egyébként :( Jó helyen kerestem?
(Ez egy válasz autoskalandok1989 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 07:07
Bács megye felöl az M9 elött jobbra le van 1 aszfaltos leágazás ott bemész majd végig az út mellett aztán át alatta és a másik oldalon át a gáton és már az M9 híd alatt is vagy, onnan gyalog északra és délre is kb 600m, ha vannak ruhások akkor messzebb ha nincsenek akkor közelebb vannak nudisták
Sziasztok. Dunakeszi nudira megy ma le szexy pár még amig jó az idö!? Lejjebb a kidölt fák után jóval lehet szexelni beljebb nyugodtan ahogy nyáron is volt egy kettö izgalmas szexelö normális pár akik befogadtak normális pasit ott!
Holnap Bükön a nudi szaunában valaki?
Hello.
Ma este jön valaki Bábolnára naturista est lessz.
61éves pár
Ma este jön valaki Bábolnára naturista est lessz.
61éves pár
Ma lesz még valaki Gárdonyban ?
Kint vagyunk. Napsütése idő van szélvédett helyen kellemes.
(Ez egy válasz Hekker üzenetére (2026. 10. 09. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma van nyéken valaki milyen az idő arra?
Ma Gárdony ? Én 40 sportos jó adottság . Ha hasonló vagy írj
En megyek ha lesz kint valaki
(Ez egy válasz Laci0001 üzenetére (2026. 10. 07. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombat este Ballószögre tervezek menni szaunázni! Hölgyel vagy parral ismerkednék, vagy ha az utazas probléma szivesen elviszem.
Sziasztok. Tudom nem a legjobb idő lesz, mégis Gárdonyba holnap lesz kint valaki, aki szopna, vagy kukkolni lehet?
Sziasztok! Holnap reggel Gárdonyi nudi!
Ha mindenhol viharos szél van, ott akkor sem fúj, bent az erdők között. De lehet a mai volt az utolsó nap, 25 fok már nem biztos hogy lesz még az idén.
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2026. 10. 07. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 07. szerda 18:23
Végülis voltatok? Mi is elmentünk volna de eléggé fújt a szél és hidegnek éreztük.
Végülis voltatok? Mi is elmentünk volna de eléggé fújt a szél és hidegnek éreztük.
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (2026. 10. 06. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok m9 mennyire èl még?Érdemes ki menni,ha valaki menne írjatok privibe köszönöm
Olyan 60+os molett nagy mellű hölgyet keresek aki szeret meztelenkedni a lakásán.Baranya
Holnap lemegyünk viszünk matracot is
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 05. hétfő 20:39
Sziasztok! Vasárnap 2 pár volt, meg vagy5 pasi. Alig várták, hogy estefelé eljöjjünk,aztán estek is egymásnak...Amúgy a víz 24 fokos volt.
Sziasztok. Holnap szép idő lesz! Egy kis szabadtéri program az M9-es hidnál? Nők párok? Ha valakit érdekel Privátba írjon! Szép estét!

felpa