Sziasztok. 38 éves srác vagyok nagy mérettel hölgyet és párt keresek közös élvezetekre. Hajdú Bihari vagyok nem gond az utazás sokat járom az országot.kikapcsolodas2021@gmail.com
Sziasztok Rodoszra jön valaki?
Sziasztok jövő héten esetleg Mallorcán valakik..

Sziasztok!
Boldogkisfalud feszten lesz innen Hölgy, vagy pár aki ismerkedne?
Boldogkisfalud feszten lesz innen Hölgy, vagy pár aki ismerkedne?
Sziasztok! Június 13-15 között Tihanyban leszünk. Szívesen ismerkednénk "helyi idegenvezetővel" érdekesebb programokra is smile Csak olyan írjon, akinek nem gond ott találkozni, kicsit ismerkedni, és kivárni, hogy ott van-e szimpátia! 40+ -os társaság leginkább. Privát levelet várunk. Akivel chaten volt már ismerkedés, az is írjon levelet, mert az marad meg!
Hétfő reggel Willach -ból Siófok felé utazom. Hölgy,pár az útvonalon?
Június 20-tól július 16-ig Phuketen leszünk, aki épp arra jár szintén, bandázhatunk, főleg ha hölgy az illető.
Ma 15 óra, indulás Prágába. Bp XI.kerből
Kb 17 órakor indulok Tatabányáról Fehérvár iranyába egész Nagykanizsáig!Ha esetleg lenne valakinek fuvarra szüksege!
Júni 10-13 között Koversadán leszünk. Szívesen ismerkedünk párral, hátha lesz valaki a közelben.
4.-én 17 órakor indulás...Bp, M1,... Prága
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 21:35

Prágába autózom a héten. Pár, hölgy ki elkisérne? Esetleg a szállásom is megosztanám, ha érdekel

Péntek (június 3-án) éjszaka, közép Németországból megyek Magyarországra személyautóval.
Nem társúl valaki?
Nem társúl valaki?
Sziasztok! Van itt olyan felhasználó a társaságban, aki túrázáshoz, esetleg Kéktúrához keres (nem csak) útitársat?
Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgy kísérőt.06.25-07.7 között.Az uticél Okrug Gronji.A költségeket én állom,neked a jobbik kedved kell csak hoznod...25-től 45-éves korig!Bővebben privátban.
Sziasztok!
Pénteken utazom Nagykanizsa-Tatabánya útvonalon,ésvissza!Szívesen viszlek hozlak,ha úgy van,minden kötöttség nélkül.Hölgyek,párok!Részletek privátban.
Pénteken utazom Nagykanizsa-Tatabánya útvonalon,ésvissza!Szívesen viszlek hozlak,ha úgy van,minden kötöttség nélkül.Hölgyek,párok!Részletek privátban.
Szép hely
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2022. 05. 25. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 08:25

Szia!
Június elején a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Június elején a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Lesz valaki paralián juni végén?
37éves házaspár keres június júliusban 2-3napra bi lányt wellnessre. A szállás folyamatban már csak te hiányzol.
Priviben a részletek
Priviben a részletek
Ám most lesz egy hosszú izgalmas hétvége valaki italozni, barátkozni Pesten?
Jún. 25 től Berénybene leszünk . Párokkal ismerkednénk. Most csak pár!