Július végén augusztusban, Bakonyi nyaraláshoz szállsáslehetőséget keresnénk.. ötleteket várunk..lehetőleg olcsóbb magánszállás érdekelne
Sziasztok! Junius 24,25,26 Balatonberenyi hetvegere holgy tarsasagot keresek. Hozlak -viszlek autoval...
Sziasztok 06.21. reggel indulok Győr - bUdapesten át Szolnok. mjad délután vissza 2 helyem van . Üdv: Gábor
Juni 19-én vasárnap délután Kaposvárról indulok Bécsbe, utitársat keresek.
Szia!
Június végén a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Június végén a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Sziasztok. Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok ezért jobban kedvelném a hosszútávú kapcsolatot. Nagyon potens, nem kis méretű(képeim, videom van fent) többlövetű, élvezés után is álló farkú, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő perverz(spermás cicik,punci,csókok,stb...) , túlfűtött srác vagyok. Autóm is van, távolság sem gond. Szimpátia és vonzódás fontos! És olyan írjon aki szeretne találkozni is ha a beszélgetés oda vezet minket

Németország, Sonneberg 96515 —-> Budapest, Magyarország
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
Sziasztok
Fiatal passzív 22 éves srac vagyok
Ma estére keresek olyan pasit, aki haza tudna vinni Ferihegyről Szolnokra.
Természetesen kifizetem
23:30 kor landol a gép
Írj privátban és mindent megbeszélünk.
Fiatal passzív 22 éves srac vagyok
Ma estére keresek olyan pasit, aki haza tudna vinni Ferihegyről Szolnokra.
Természetesen kifizetem
23:30 kor landol a gép
Írj privátban és mindent megbeszélünk.
Június 16 megyek Ausztria Tirol egyedül van még helyem
Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Dád Pusztára “Daad Gathering” 15-20.-a jön, vagy jönne innen?
Németország, Sonneberg 96515
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Valamelyik nap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő napokban többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Valamelyik nap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő napokban többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
A hónap vége felé lesz innen valaki az Isztrián?
Sziasztok jövő héten csütörtöktől lessz valaki Rovinj ban, vagy közelében?
Veszprém megyében szívesen idegenvezetek!
LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet vagy házaspárt 1 - 2 hétre vagy hosszabb hétvégére Londonba. Repülőjegyet fizetnem szállás van ha UK bol irtok tudnálak hozni vinni távolság nem akadály.
Szombaton Bp 6:00 óra utáni indulással, hölgyeket, urakat párokat keresünk Pécs közeli swinger buliba.
Vasarnap22 orakorul indulok Debrecenbol.Pest.Gyor iranyaba szivesen viszek akit erdekel
Szia!
Szombat délben indulok Bp-ről a balaton déli partjára. Hölgyek, párok?