Wellness meghívást keresünk egy jópasi részéről...ha valakit megmozgat esetleg
Átutazoban pasi aki szeret szopatni és jó tele van, Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén le szopnám!
Helló!
Miskolcról készül valaki Pestre bulizni Szilveszterkor, 31-én délutáni indulással?
Miskolcról készül valaki Pestre bulizni Szilveszterkor, 31-én délutáni indulással?
Holnap 6.00 Pécs-Szeged,és 10.00 Szeged - Pécs, ha valakinek érdekes.
Holnap Miskolcról - Budapestre , ha valakit érdekel .
Nyiregyháza,vagy közelébe keresek egy horgász barátot,aki bevezetne a horgászat rejtelmeibe,és másba is.
December 28. Utazom Nyíregyháza-- Bp - Mosonmagyaróvár útvonalon. M3-M0-M1
Szívesen csatlakoznék párhoz, ahol aktív pasiként csatlakozhatok.
Vagy női rucis, látogatható pasit is szívesen...
Szívesen csatlakoznék párhoz, ahol aktív pasiként csatlakozhatok.
Vagy női rucis, látogatható pasit is szívesen...

Sziasztok! Holnap reggel 8 körül indulok Budapest-Szolnok-Törökszentmiklós.Fegyvernek útvonalra. Ha valaki arra utazna, és beszélgetne közben, elviszem. Minden kötelezettség nélkül. Este lehet jövök is vissza.
Valaki ma este autózik Szolnokon? Szívesen leszopom melytorkosan
Márciusban Albániában leszünk, adatlapunk szerint örömmel ismerkednénk.

ha eldobsz..leszopnalak kozben...vagy valahol félreallva
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 20. hétfő 09:35

Törölt felhasználó (4551382)

Sziasztok! 23-án megyek autóval Budapestről Győrbe.

Sziasztok! 23-án megyek autóval Budapestről Győrbe.

Sziasztok Denes vagyok 43 eves!Szivesen kameraznek valakivel most vagy maskor is!Illetve jovohet kedden 12.21-en a repuloterrol indulok Miskolcra olyan del korul!Ha valaki csatlakozna szivesen elvinnem
Úton vagyok Szegedre Lengyelből van helyem ha szeretne jönni valaki,semmi viszozást nem kérek!
Sziasztok. Holnap valaki esetleg a szolnokrol nyugatiba 5.10 kor induló vonaton?
Holnap dél körül Indulok Passaubol Németország, Miskolc környékére. Aki szeretne csatlakozhat hozzám.
Sziasztok!
Holnap (hétfő) Salgótarján - Balassagyarmat - Rétság - Vác - Szob útvonalon közlekedem kamionnal, szívesen venném hölgyek, párok társaságát!! smile
Holnap (hétfő) Salgótarján - Balassagyarmat - Rétság - Vác - Szob útvonalon közlekedem kamionnal, szívesen venném hölgyek, párok társaságát!! smile
Ma du 3-kor indulok Budapest-Szolnok-Törökszentmiklós.Fegyvernek útvonalon. Ha valaki arra utazna, és beszélgetne közben, elviszem. Minden kötelezettség nélkül. Vissza majd vasárnap késő du. jövök.
Sziasztok.Holnap, pénteken este indulok Freising-ból Budapestre. Hölgy(ek) társaságát szívesen látom. Részletek privatban.
Téli kikapcsolódás!?
60 év feletti diplomás egyedülálló nőként szívesen wellneszeznék, kikapcsolódnék bármikor a téli hónapokban. Keresek egy megbízható, intelligens hasonló korú és igényú férfi utitársat.
60 év feletti diplomás egyedülálló nőként szívesen wellneszeznék, kikapcsolódnék bármikor a téli hónapokban. Keresek egy megbízható, intelligens hasonló korú és igényú férfi utitársat.