Cegléd?
Kocsival vagyok.
Kocsival vagyok.

Budapest és Győr között esetleg valaki közlekedik autóval? Főleg a hét vége fele érdekelne.
Most valaki Szolnok mellett? Fiatal 20 éves vagyok
Melytorkosan szeretnek szopni
Melytorkosan szeretnek szopni
Vasárnap reggel Dél-Somogy -> München között 1 utast el tudnék vinni, ha van jelentkező, privátban kérném.
Sziasztok.
Ma délután jövök Szombathelyről Budapestre. Valaki csatlakozna?
Ma délután jövök Szombathelyről Budapestre. Valaki csatlakozna?
Holnap mennék Kaposvárról Berénybe nudizni.Hölgyet,párt szívesen viszek,hozok!Jaa és komolyan ám!
Üzenetet írjatok,ha csatlakoznátok!

Üzenetet írjatok,ha csatlakoznátok!
Sziasztok. Magyarország-Ausztria-Németországon keresztül utazok Svájcba. Pár-lány csatlakozását várom. Többit priv.megbeszéljük. köszönöm. Sziasztok.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy dugni hely megoldott.
Ma éjjel? Keszthely - Bp vonalon ismerkednék

Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni vagy szopni átutazoban..
Sziasztok!
25 éves, vékony sportos testalkatú srác szexpartnert keres fiatal hölgy személyében. Kényeztetlek, amit kívánsz teljesítem.
Üzeneteket várok privátban. Üdv.: Roland
25 éves, vékony sportos testalkatú srác szexpartnert keres fiatal hölgy személyében. Kényeztetlek, amit kívánsz teljesítem.

Sziasztok! Hétvégén párral ismerkednénk!
Sziasztok. Holnap reggel megyek Budapestről Tiszafüredre. Bi, vagy meleg pasit elvinnék, full kezdő vagyok. Írj....
Rovinjban Punta Krizan,szívesen ismerkednénk egy itt nyaraló csinos bi hölgytagú párral.
Ma pasi aki szeret szopatni vagy dugni átutazoban Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén..
Sziasztok!
Augusztus 21-25 között Veröcén lazítunk, bulizunk egy hangulatos dunaparti villában. 3 30as srácés 2 fiatal csinos lány.
Szívesen látnánk fiatal bevállalós lányokat, esetleg párokat, akik segítenek elvadítani a hangulatot és cserébe vendégeink vagytok bármit fogyasztotok.
Ha csatlakoznál, írj a mrgsgy@gmail.com címre vagy skypeon: dragon mrg
live:.cid.872d064407e144e3
Augusztus 21-25 között Veröcén lazítunk, bulizunk egy hangulatos dunaparti villában. 3 30as srácés 2 fiatal csinos lány.
Szívesen látnánk fiatal bevállalós lányokat, esetleg párokat, akik segítenek elvadítani a hangulatot és cserébe vendégeink vagytok bármit fogyasztotok.
Ha csatlakoznál, írj a mrgsgy@gmail.com címre vagy skypeon: dragon mrg
live:.cid.872d064407e144e3
Jövő hétvégén keresünk berénybe vagy akaliba hozzánk csatlakozó párt adatlapunk szerint!
Sziasztok! Ma délután 15.00kor indulok Balatonfüredre a Glorycaffe érintésével. Hölgyek, párok részére van még szabad hely a kocsiban.
Kisoroszi kempingben holnap (aug.21) párral ismerkednénk

Sziasztok! Ma este, Buda-Balatonkenese útvonalon van kedve valakinek csatlakozni? Extra megállóval. Hölgy, bi pár, bi pasi. Átlagos negyvenes vagyok.
Privátot írj, ha érdekel.
Privátot írj, ha érdekel.