Mai napon Szolnok környékén valaki? Eléggé jól szopok, 21 vagyok
Horvátország, Rovinj, Punta Kriz-i nyaraláshoz keresek Tengert napfényt , nudizást kedvelő hölgyet.
A költségeket állom.
A költségeket állom.
Szia. Kérlek írj priviben. Mi a felső korhatár, mik az elvárásaid. köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 10. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 10. szombat 07:51
Törölt felhasználó (4341382)

Sziasztok! Tiszánál lévő nyaralómat párokkal megosztanám!
Sziasztok! Svájcban szivesen fogadok párt! Vagy aki kirándulni szeretne. Részletek privibe
Sziasztok! Tiszánál lévő nyaralómat párokkal megosztanám!
Sziasztok! ! !!!! 25 éves bisex fiú KERESEK AKTÍV FIÚKAT FÉRFIAKAT PÁROKAT CSOPORTOKAT MAI NAPRA REGGEL 6 TŐL ESTE 6 IG VAN SZABAD HELYEM DE tudok utazni is ha megszervezed nekem a partyt. Ma vagy esetleg szombaton jó utána egy darabig nem leszek itt elkell utaznom 2 hétre rokonokhoz. NÓGRÁD MEGYE Salgótarjánban közelében élek írj privát de csak ha jössz is vagy valamit tényleg akarsz velem. Képeket továbbiakban küldök
Hölgyet vagy párt keresek Bayern-Rosenheim környékén.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok.Hölgy illetve párként utazz velem Ausztria-Németország-Svájcba es fizess természetben. Részleteket megbeszéljük. Köszönöm. Sziasztok.
M4 autópálya, valaki kaland Budapesttől Fegyvernekig? Letèrek a Pályarol ha vonzaskorzetben vagy.
2021.04.07. délután 16:30 kor indulok Esztergomból Ózdra utitársat keresek!!!
Ha érdekel telszám és fényképel írj üzit ,a többit privátban.
Ha érdekel telszám és fényképel írj üzit ,a többit privátban.
A járványhelyzetben korlátozottak jelenleg az utazási lehetőségek, ennek ellenére én nem szeretek otthon ülni hétvégente. Azt találtam ki, hogy hosszabb-rövidebb autós kirándulásokat teszek (egyelőre a korlátozások miatt csak az országon belül). Most hogy megjött a jó idő a vadkempingezés is opció lehet, tehát a két napos program is megoldható. (sátorral vagy autóban alvással - kombi, kényelmesen van hely hátul
)
Ehhez keresnék elsősorban kalandvágyó budapesti /vagy környéki/ hölgy útitársat - írj és megbeszéljük a részleteket.
Valamint olyan nyitott hölgy vagy pár megkeresését is szívesen veszem akik nyitottak arra, hogy egy ilyen kirándulás alkalmával útba ejtsem őket egy pár órás élmény erejéig vagy akár egész estét bulira

Ehhez keresnék elsősorban kalandvágyó budapesti /vagy környéki/ hölgy útitársat - írj és megbeszéljük a részleteket.
Valamint olyan nyitott hölgy vagy pár megkeresését is szívesen veszem akik nyitottak arra, hogy egy ilyen kirándulás alkalmával útba ejtsem őket egy pár órás élmény erejéig vagy akár egész estét bulira

ma 6-án délután Hévíz Budapest útvonalon pár vagy nő csatlakozna?
Kerékpározáshoz keresek Sopron környékén utitársat , vagy nyárra Balatonra mennék ,és nem akarok egyedül menni
Sziasztok holnap Győrbe indulok haza, útitársat keresek nő személyében.
Tamási - Siófok - Budapest útvonalon keresek délutáni indulásra utitársat, Nő vagy hetero pár személyében

Mindenki ott vakarja ahol viszket neki....
(Ez egy válasz n38f42 üzenetére (2021. 04. 01. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

M4 autópálya és környéke Budapesttől Fegyvernekig valaki kaland? 29 éves bi srác vagyok autóval
Látom itt többen írtátok kenuzást,
Szigetközben vagy környékén érdekelne engem is
De jobb idöben csónakot is levihetem. Nagy Dunán is sok jó sziget van ha valaki csavarongi akarna...
Szigetközben vagy környékén érdekelne engem is
De jobb idöben csónakot is levihetem. Nagy Dunán is sok jó sziget van ha valaki csavarongi akarna...
A szúnyogcsípéseket vakargatni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 01. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 01. csütörtök 11:53

Törölt felhasználó (3990692)

Azt csak igen, de Vannak nagyon kellemes kis szigetek ahol mást is lehet...
Pontosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 01. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 01. csütörtök 11:53

Törölt felhasználó (3990692)

Azt csak igen, de Vannak nagyon kellemes kis szigetek ahol mást is lehet...