Szolnok környékén cumiztatna vagy dugna kocsiban? :P
Holnap reggel Pécsről Budapestre megyek autóval, délután vissza.
Szivesen elviszek valakit.
Szivesen elviszek valakit.
Holnap delkorul indulok Becsbol-Pest -Debrecen iranyaba ha valakit erdekel szivesen elviszem
Valakik augusztusban lesznek innen Horvátban a Naturist Solaris-ban? Porec.
M3-as autopalya? Cumiztatnek!
Sziasztok 40 éves pasi vagyok holnap reggel 06:00 kor Hatvan ból megyek bp re hölgy utitársamat keresem semmit nem kérek cserébe irj privat üzit
Ha az egyik kemping Akali lenne, az idén sajnos nem lesz nyitva...
(Ez egy válasz irongabor üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 17:15

2021 nyarán balatoni bringa-körtúrához keresem partnerem csinos, vagány hölgy személyében. Életkor: 25-45 között. Délelőtt tekerünk, délután strandolunk, éjszaka pedig...
Egy-egy éjszakát a Balcsi két nudista kempingjében töltünk.
Napi 30-40 km, nem szükséges különösebb felkészülés. Bringát tudok hozni, szállást, kaját én állom. Autóval oda- és hazaviszlek.
Napi 30-40 km, nem szükséges különösebb felkészülés. Bringát tudok hozni, szállást, kaját én állom. Autóval oda- és hazaviszlek.
30 éves független pasiként keresem egy hölgy társaságát január 29-re privát bulira. Helyszín: Gyermely. Videócset, telefonszám alap. Merj találkozni és eljönni

Párt házaspárt keresek helyem van, utazok is. privire
Holnap delkorul indulok Szolnokrol Becsbe ha valakit erdekell?
Sziasztok! Januar 19-20-án Salgotarjanban leszünk két sportos pasit keresünk magunk mellé
ha érdekel irj privat köszi

2021 nyarán balatoni bringa-körtúrához keresem partnerem csinos, vagány hölgy személyében. Életkor: 25-45 között. Délelőtt tekerünk, délután strandolunk, éjszaka pedig...
Január végén demjén? Pár vagy hölgy ? Apartman bérelve akár többen is lehetünk!
részletek privibe

Január 30 tol- február 06 ig tartó Dubai nyaraláshoz keresek útitársat dekoratív hölgy személyében max 35 éves korig... reszletek levélben

Hosszabb-rövidebb kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, utazásokhoz keressük lány partnereinket. Mi nagyon szeretünk utazni bárhova, általában autóval és repülővel, de azért említünk pár példát a lehetséges programok közül: Erdély, Horvátország, Görögország, Bulgária, itthoni kerékpártúrák, Thaiföld, Oroszország, és így tovább. A szex nem kötelező, de lehetséges.
Holnap kora délelőtt Pécsről Pestre megyek egyedül autóval, majd néhány óra múlva vissza.
Szivesen elviszek valakit, elsősorban egy tapasztaltabb hölgyre gondoltam. Én sem vagyok már fiatal, de még szeretem a kalandokat. Privátban várom az érdeklődést.
Szivesen elviszek valakit, elsősorban egy tapasztaltabb hölgyre gondoltam. Én sem vagyok már fiatal, de még szeretem a kalandokat. Privátban várom az érdeklődést.
Ma délután 3-kor indulok Pestről Pécsre. Útitársat keresek. Jelentkezni privátban. Minden megoldható...
Sziasztok!
5-6 körül indulok Budáról Veszprémbe. Ha szüksége lenne fuvarra egy hölgynek, szívesen elviszem kötöttségek nélkül!
5-6 körül indulok Budáról Veszprémbe. Ha szüksége lenne fuvarra egy hölgynek, szívesen elviszem kötöttségek nélkül!
Hölgyek? Holnap délelőtt, Eger-Pécs? Vagy Eger-Kaposvár? Szívesen elviszlek, nem várok cserébe semmit. Esetleg egy jó beszélgetést. (Hacsak Te nem szeretnéd) Privátban keress, kérlek.
Átutazoban Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén pasi aki szeret szopatni autóban vagy szabadban.. Kíváncsi hetero is lehet
.
.