Höölgyeket vagy korombeli srácokat keresek bulizáshoz.Semmi sem kizárt.
Sziasztok! Mennék nyaralni július végén, augusztus elején. Valaki(k) csatlakozna? Úticélt együtt megbeszéljük!

Sziasztok Tamási-Siófok-Balatonlelle útvonalon csajszi esetleg stoppos csajszi aki kabriózna egy kis félreállással?

Vasárnap Kalocsa-Budapest útvonalon útitársam keresem.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Hölgy útitársat keresek augusztus 1-8 között Horvátország naturista kempingbe ( Solaris, mobilház, légkondicionált) Utazás, szállás, egyéb programok rendezem az étkezéseket közösen intézzük.
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Nyílván nem a huszonéves korosztály az amely leginkább keresne ezűgyben (bár hízelgő lenne rám nézve)de nem szeretném ha azt gondolnák hogy apa-lánya nyaralók vagyunk, szóval korban hozzám ilőő hölgyet keresek!
Alkat és egyéb paraméterek nem mérvadók de... egyéb részletek privátban szívesen megosztom!
akár itt akár e-mail címet megadva....
Más partnerkereső oldalon is hírdetem...
Ma nem baj akkor magam megyek
(Ez egy válasz taltos1 üzenetére (2020. 06. 27. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 20:36

Szép estét, keresnék hölgy utitársat egy zadari kirándulásra,holnap indulàs hétfő strand zadarba majd haza
Sziasztok,
Wellness hétvégékre, nyaralásra, hosszú szexcsatákra keresek ápolt, diszkrét, vékony vagy sportos testalkatú nőket, párokat. Kérem privát üzenetben keressetek, mert a fórumot nem követem.
Wellness hétvégékre, nyaralásra, hosszú szexcsatákra keresek ápolt, diszkrét, vékony vagy sportos testalkatú nőket, párokat. Kérem privát üzenetben keressetek, mert a fórumot nem követem.
Augusztusi nyaralásomon szívesen vendégül látnék egy nyitott párt, akár egy vagy több éjszakára is..
Kilépni a szürke hétköznapokból, elengedni magunkat, önfeledten szórakozni..
Kielégíteni egymás mocskos kis perverz vágyait..
Felengedni, a gyönyört élvezve, élvezni..
??

Sziasztok! Ma 15 óra után indulok Balatonboglárról Pestre....
Szép estét, keresnék hölgy utitársat egy zadari kirándulásra,holnap indulàs hétfő strand zadarba majd haza
Tiszakécskén hölgy,pár július közepén?
Sziasztok! Jönne ma pár vagy hölgy velem Fonyód Siófok Veszprém Székesfehérvár vonaláról Gárdonyba vagy Berénybe vagy Akaliba . Kocsival szívesen elviszlek benneteket.
Mohács - Budapest vonalon ma délelőtt bárki??
Sziasztok!
Július vége és Augusztus közepe közötti időszakra keresnék egy ápolt , diszkrét, tapasztalt Aktív pasit akivel közösen egy pár napot eltölthetnék a Balatonon. Én passzív vagyok és ez idő alatt együtt lennék veled minden értelemben.
Írj és megbeszéljük a részleteket.
Július vége és Augusztus közepe közötti időszakra keresnék egy ápolt , diszkrét, tapasztalt Aktív pasit akivel közösen egy pár napot eltölthetnék a Balatonon. Én passzív vagyok és ez idő alatt együtt lennék veled minden értelemben.

Írj és megbeszéljük a részleteket.
Amszterdami lakásomban szívesen vendégül látnék lányokat, párokat
Sziasztok szex chet valaki?
Irjon privit
Üzenet módosítása
Irjon privit
Üzenet módosítása
Sziasztok,párok,lányok,asszonyok.Zürich-
München-Salzburg-Bécs-Budapest és ellenkező vonalon gurulok. Legyél útitársam és fizess természetben. Priv.üzenetet várok.Köszönöm. Sziasztok.
München-Salzburg-Bécs-Budapest és ellenkező vonalon gurulok. Legyél útitársam és fizess természetben. Priv.üzenetet várok.Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok,párok,lányok,asszonyok.Zürich-
Sziasztok! Jövő hétvégén megyek 2-3 napot saját apartmanba Virre kicsit rendet rakni takarítani lenne olyan valaki aki elkísérne? Persze azért napozásra strandolásra időt hagyva !
Hosszabb-rövidebb kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, utazásokhoz keressük lány partnereinket. Mi nagyon szeretünk utazni bárhova, általában autóval és repülővel, de azért említünk pár példát a lehetséges programok közül: Erdély, Horvátország, Görögország, Bulgária, itthoni kerékpártúrák, Thaiföld, Oroszország, és így tovább. A szex nem kötelező, de lehetséges.