Sziasztok! Utitarsat keresek Szerdára Ausztria(Linz) - Budapest útvonalon! Bárki írhat részleteket privátban megbeszéljuk!
Sziasztok,párok,lányok,asszonyok.Zürich-
München-Salzburg-Bécs-Budapest vonalon gurulok. Legyél útitársam és fizess természetben. Priv.üzenetet várok.Köszönöm. Sziasztok.
München-Salzburg-Bécs-Budapest vonalon gurulok. Legyél útitársam és fizess természetben. Priv.üzenetet várok.Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok,
36 éves ápolt, igényes férfiként olyan ápolt szexi nőket keresek akik útitársaim lennének nyaralás, hosszú hétvége, hétvégi utazgatások alkalmával. Ha szereted a változatos helyeket, a tabumentes szexet, akkor privátban írj rám.
36 éves ápolt, igényes férfiként olyan ápolt szexi nőket keresek akik útitársaim lennének nyaralás, hosszú hétvége, hétvégi utazgatások alkalmával. Ha szereted a változatos helyeket, a tabumentes szexet, akkor privátban írj rám.
Szia!
Tervez valaki nyaralást KRK szigetre a hónap vége fele?
Tervez valaki nyaralást KRK szigetre a hónap vége fele?
Június 23 án indulok Angliából Magyarorszagra kocsival. Lányt párt szívesen vennék utitársnak hogy bujább legyen a hazaút.. :-P
Sziasztok!
06.06 vagy 06.07. - én, Budapesti indulassal kirándulni mennék a Rám szakadékhoz. Van olyan hölgy vagy pár aki elkisérne a hegyekbe?
06.06 vagy 06.07. - én, Budapesti indulassal kirándulni mennék a Rám szakadékhoz. Van olyan hölgy vagy pár aki elkisérne a hegyekbe?
Sziasztok,
36 éves ápolt, igényes férfiként olyan ápolt szexi nőmet keresek akik útitársaim lennének nyaralás, hosszú hétvége, hétvégi utazgatások alkalmával. Ha szereted a változatos helyeket, a tabumentes szexet, akkor privátban írj rám.
36 éves ápolt, igényes férfiként olyan ápolt szexi nőmet keresek akik útitársaim lennének nyaralás, hosszú hétvége, hétvégi utazgatások alkalmával. Ha szereted a változatos helyeket, a tabumentes szexet, akkor privátban írj rám.
Kinek volna kedve utazgatni velem közbe jatszadoznank?
2020 08 18 - án egy hőlgyet el vinék szovátára 3 napos kirándulásra szívesen csatlakozhatna
Horvátországi nyaralásra nudis csajszit keresnék Komárom, v. környékéről..
Rovinj, Valalta, naturista kemping, július közepe. Hölgy partnert keresek.
a hétvégén kiránduláshoz hölgyet/csinos nőt keresek magam mellé útitársnak.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni.
Július elejei 10 napos Grúziai kiránduláshoz szívesen vesszük hasonló érdeklődésű PÁROK jelentkezését. Ez az út nem a szexről szól, mi évek óta megyünk csapattal, de természetesen ha kialakul valami, minden előfordulhat
)
Info kizárólag privátban és telefonon keresztül
/Nem utazási irodás út, saját hobbi szervezés/

Info kizárólag privátban és telefonon keresztül

Sziasztok! 40-es masszőr férfi vagyok Fejér megyéből.Szívesen maszíroznék hölgyet vagy pár hölgy tagját !!
Sziasztok!!
Veszprém környékén szopatok!
Nős,negyvenes ápolt pasi vagyok jó mérettel.
Akik már szoptak keressenek bizalommal.
E-mail:bartalusrol@freemail.hu
Veszprém környékén szopatok!
Nős,negyvenes ápolt pasi vagyok jó mérettel.
Akik már szoptak keressenek bizalommal.
E-mail:bartalusrol@freemail.hu
Nyaralás görögországban júliusba paralia vagy kefalonia!lányok ki jönne?irj privátba
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni autóban
Sziasztok,párok,lányok,asszonyok. Budapest-Bécs-München-Zürich vonalon gurulok. Legyél útitársam és fizess természetben. Priv.üzenetet várok.Köszönöm. Sziasztok.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni autóban is ok