Sziasztok, holnap 23 éves barátnőmmel tekerünk a Balatonnál egy kis kört. Valaki csatlakozna?
Görögországi 1hetes all inclusive pihenéshez keresek ápolt igényes hölgyet!!!
Salzburgból indulok a mai napon.... Esetleg valaki társulna?
Pasi átutazoban aki szeret szopatni vagy dugni hely megoldott, Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén.
Sziasztok. Minden hétvégen gurulok Svájcba,Ausztrián- Németországon keresztül. Lányt -párt szívesen látok az autómban. Priv.levelet várok. Köszönöm. Sziasztok
Sziasztok! Holnap kb. 10 körüli indulással, Eger-Pécs? Lehet a szebbik út is a Balaton és 67-es...
Szeptember 20-án kb. 7 órai indulással, Oroszlány, Székesfehérvár, Dunaföldvár, Kecskemét útvonalon megyek. Költségmegosztással ki éppen arra akar menni, elviszem.
Ma átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy dugni Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén.
Ma napközben átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy dugni Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén..
Szeptember 14- én útitársat keresek egy hölgy személyében Gyula-Kecskemét-Budapest útvonalra!
Ha érdekel írj.
Ha érdekel írj.
Sziasztok. Minden hétvégen gurulok Svájcba,Ausztrián- Németországon keresztül. Lányt -párt szívesen látok az autómban. Priv.levelet várok. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok,
szeptember 23-25. között (hétköznap) tervezek egy kellemes kis Balaton-felvidéki pihenést / borozást. amihez szívesen fogadok 1 fő hölgy társaságot. Semmi sem kötelező, csak érezzük jól magunkat.
szeptember 23-25. között (hétköznap) tervezek egy kellemes kis Balaton-felvidéki pihenést / borozást. amihez szívesen fogadok 1 fő hölgy társaságot. Semmi sem kötelező, csak érezzük jól magunkat.
Hétfőn reggel valaki Bp Szekszárd? 8-rá megyek utitarsat keresek.
Holnap reggel hölgy Baja Szeged vonalon?Elviszlek!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben!
Keress üzenetben!
Hosszabb-rövidebb kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, utazásokhoz keressük lány partnereinket. Mi nagyon szeretünk utazni bárhova, általában autóval és repülővel, de azért említünk pár példát a lehetséges programok közül: Erdély, Horvátország, Görögország, Bulgária, itthoni kerékpártúrák, Thaiföld, Oroszország, és így tovább. A szex nem kötelező, de lehetséges.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi átutazoban aki szeret szopatni vagy dugni..
Cegléd?
Kocsival vagyok.
Kocsival vagyok.

Budapest és Győr között esetleg valaki közlekedik autóval? Főleg a hét vége fele érdekelne.
Most valaki Szolnok mellett? Fiatal 20 éves vagyok
Melytorkosan szeretnek szopni
Melytorkosan szeretnek szopni