Sziasztok!
Első Berényi nyaralásunkra készülünk!
Szívesen ismerkednénk, barátkoznánk párokkal!
Borozgatás, beszélgetés, fürdés.
Egyedülálló pasikkal semmiképp!
Első Berényi nyaralásunkra készülünk!
Szívesen ismerkednénk, barátkoznánk párokkal!
Borozgatás, beszélgetés, fürdés.

Egyedülálló pasikkal semmiképp!
Sziasztok ! Van egy befizetett All inclusiv tengerparti nyaralásom Július 21-től 27-ig egy bolgár luxus hotelbe.
Szívesen venném egy hölgy társaságát aki a hét napra velem tartana. Szállás, utazás ,pihenés, szórakozás adott...privát üzenetben várom hölgyek jelentkezését.
Szívesen venném egy hölgy társaságát aki a hét napra velem tartana. Szállás, utazás ,pihenés, szórakozás adott...privát üzenetben várom hölgyek jelentkezését.
Sziasztok! Elsősorban Zala,somogy,vas megyéből keresek lányt,hölgyet,aki agusztus 3-4 én ráérne,és eljönne velem grazba. Ez 1 éjszaka,2 nap. Van ott egy régi ismerősöm,egy család,aki fogad minket,de nem kell ott lenni,ez egy 2 napos program lenne,körbenéznénk,akár beljebb utazhatunk ausztriában... Vagy kirandulhatunk,csak ne egyedül menjek. Ismerj meg,ismerd meg ausztriát...

Csütörtök-szombat,Szántód környékén valakik?
Horvath krk sziget 16-21 ig
Csütörtök-szombat,Szántód környékén valakik?
Ha figyelmesen átnézed a Társkereső topic témaköreit, láthatod, hogy nem kell országosan keresned
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2019. 06. 11. kedd 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 11. kedd 22:11

Na ez nem volt hosszú életű, épp kezdtek jönni a felhasználok mire az igen tisztelt üzemeltető törölte a témát. Indoklás a következő: "használd a Társkereső régiónak megfelelő témáját!" Tudtommal nincs a bükk hegységnek témája. Ennyit erről, biztos az volt a bajuk hogy nem ők tálalták ki. Sokkal jobb lett volna lokális fórumba ismerkedni, mint országos csoportokat nyálazni hogy hátha van valaki a környékről.
Nemsokára indulok Fonyódról Pécsre. Üzeneteket privátba várom.
Szi ha áll még én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 10. szerda 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 01:26

Törölt felhasználó (3972262)

Elsősorban Debrecen-be vagy Egerszalókra mennék 2 ejszakas teljes ellátásos wellness-re.
Akit keresek az fiatal CD, travi, cross vagy passzív - uni bi fiú. Én fizetem a wellness-t, cserébe jól érkeznénk magunkat
Kölcsönös szimpátia fontos. Én helyes fiatal, sportos, uni-bi vagyok. Fényképes jelentkezést a fiatal@euromail.hu ra vagy Skype -on esetleg.

Köszi!
(Ez egy válasz cincika74 üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 21:09

Sziasztok!
Sajnos mi pont aznap jövünk haza.
Jó pihenést kívánunk!
Sajnos mi pont aznap jövünk haza.

Jó pihenést kívánunk!
14 ora korul indulok Debrecenbol Pestre utitarsat keresek .
Sziasztok.
Koversadára aug.5-8 közötti időpontban keresünk társaságot párok személyében. Privát levélben várjuk az érdeklődést. Üdv.
Koversadára aug.5-8 közötti időpontban keresünk társaságot párok személyében. Privát levélben várjuk az érdeklődést. Üdv.
julius 20-án balatonberényi lakókocsis nyaraláshoz keresek lány vagy párt!
Sziasztok. Minden héten utazok Svájcba és vissza Ausztrián-Németországon keresztül. Pár,lány lehet utitársam. Fizetség természetben. Sziasztok.
Szegedi 24 éves kamionos, igényes srác útitársat keres kamionozáshoz hölgy társaságában. Reggel megyünk, estére jövünk. Nem azonnalra keresem.
42 éves pasi vagyok, intelligens és jófej. Keresem nyaraláshoz, kiránduláshoz hölgy társaságát. Kérlek, privát levélben érdeklődj!
Augusztus 1-9-ig hotel sol aurora. Esetleg pár, ebben az időpontban? Nem pasi, nem csajszi, csak PÁR!

Sziasztok nemsokara indulok Debrecenbe van szabad helyem aki szeretne az johet !
Horvátországi nyaralás Trogiri riviérán aug. 4-től 7 éj.....ha érdekel egy párt aki eljönne velünk.
Sziasztók ! Hétvégére úitársat keresek, Győri úthoz !