Sziasztok!
Hajnal 3 körűl indulok Németországból (Göttingenből) Győrbe.
Utitársat keresnék,hogy ne unatkozzunk haza fele.
1 hét múva vasárnap vissza.
Üdv mindenkinek!
Hajnal 3 körűl indulok Németországból (Göttingenből) Győrbe.
Utitársat keresnék,hogy ne unatkozzunk haza fele.
1 hét múva vasárnap vissza.
Üdv mindenkinek!
Ma este 7körüli indulàssal megyek pécsre
valaki szeretne csatlakozni?
Privàtban keress

Sziasztok! Egy szeptember végi (22-29) 1 hetes Los Angeles-i kiruccanásra keresem fiatal hölgy partnerem. Természetesen minden költséget állok, csak jól kell érezned magad, semmi sem kötelező.
Most hétvégén egy négy fős baráti társaság utazik le a horvátországi Crikvenicaba. Saját luxusapartmannban leszünk, párokkal, hölgyekkel szívesen ismerkedünk. Priviben írjatok légyszi! Köszi!
Sziasztok. Minden héten utazok oda-vissza Svájcba,Ausztia-Németországon keresztül. Utiköltségként...,hölgyet-párt keresek a hölgy örömére. Priv.leveket várok. Köszi.
Ma, mindjàrt indulok Balatonfüredről, Bp-en át Füzesabonyba...hölgyet szìvesen utaztatok...
Sziasztok! Egy szeptember végi (22-29) 1 hetes Los Angeles-i kiruccanásra keresem fiatal hölgy partnerem. Természetesen minden költséget állok, csak jól kell érezned magad, semmi sem kötelező.
Holnap reggel Fejér megyéből Budapestre utazom. Egy hölgyet szívesen elviszek magammal.
Sziasztok!
Holnap, szept. 9-én de. utazok Bernau- Salzburg- Bp. felé, 10-én vissza. Tart velem valaki?
Holnap, szept. 9-én de. utazok Bernau- Salzburg- Bp. felé, 10-én vissza. Tart velem valaki?
Jovohetvégére csinos lány wellneselni?
Holnap reggel 9 kor Sárospatakról indulok Budaörsre.
Utitársat felveszek pár,hölgy,lány szemèlyèben.
Vagy megálnèk utközben autós talira m3 ès m0 mentèn.
Privibe irjatok ha valakit èrdekell.
Utitársat felveszek pár,hölgy,lány szemèlyèben.
Vagy megálnèk utközben autós talira m3 ès m0 mentèn.
Privibe irjatok ha valakit èrdekell.
Sziasztok!Punta kríz rovinj nudista Beach re tervez még valaki,valakik idén2-3 napos kiruccanást.Társulnék.
Sziasztok a közeljövőben esetleg valaki nem jönne el velem 2 napra nyaralni? Külföld! Én fizetem! Lányok vagy párok!uzenetben várom akit érdekel szép napot

Sziasztok! A hétvégén Szombaton 5 fős baráti társasággal megyünk az Adriára egy vitorlásra. Szívesen magunkkal vinnénk vidám fiatal hölgyeket. Mindent szabad, de ami ott történik ott is marad. Címszóval.
Budapest környéki turazas, gyalogosan es kerékpáron? Ha van kedved, irj rám...... hetero alapon

Sziasztok! Most olvastuk... Ha legközelebb erre jártok írjatok ránk, nem ígérjük, hogy pont ráfogunk érni... De jó tudni, hogy a környéken utaztok.
(Ez egy válasz titkosék üzenetére (2019. 08. 27. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 07:17

Sziasztok!
Csütörtöki Lillafüredi kirándulásunkhoz keresünk szimpatikus párt.
Csütörtöki Lillafüredi kirándulásunkhoz keresünk szimpatikus párt.
Sziasztok. Minden héten utazok oda-vissza Svájcba,Ausztia-Németországon keresztül. Utiköltségként...,hölgyet-párt keresek a hölgy örömére. Priv.leveket várok. Köszi. Sziasztok.
Sziasztok! Aki kihasználná még a jó időt és lemennék Velencére pancsolni egyet, annak a Hölgynek felajánlom szolgálataimat. 4-5 körül indulok Bp-ről a Velencei tóhoz. Ha csatlakoznál, jelezd.
Sziasztok! Akinek van kedve nudizni még szeptember októberbe írjon rám pár hétvégét lemegyek még az adriára saját apartmanba költségek mentesen velem tarthattok ,így én sem leszek egyedül
Szeptember 5.-én reggel Keszthely - Bp, utitársat keresek