Ma és holnap este Demjén...
Hölgy/lány társaságának örülnénk.
Hölgy/lány társaságának örülnénk.

Sziasztok.
Pénteken indulok Budapestről Münchenbe.
Bécs Linz Salzburg Rosenheim München.
Ha valaki utazna velem írjon nekem.
Pénteken indulok Budapestről Münchenbe.
Bécs Linz Salzburg Rosenheim München.
Ha valaki utazna velem írjon nekem.
Sziasztok!
Holnap aug.21-én a délelőtti órákban indulok Akali-Kaposvár útvonalon, útitársat keresek!
Holnap aug.21-én a délelőtti órákban indulok Akali-Kaposvár útvonalon, útitársat keresek!
Sziasztok! Én szivesen megismerkednék Veletek! Fonyódon lakom, az otthonomban örömmel fogadlak Benneteket!
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2019. 08. 13. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 13. kedd 22:51

Sziasztok. Fonyód és környékén várjuk intelligens pasik ill. Párok jelentkezését 14-20 ig szöszi, szolis, intim piercinges tetovált feleség kényeztetésére, alázására.
Sziasztok!
November elején 4 napra egy prémium lakosztályos szoba van a nevemre Miskolctapolcán teljes ellátással, fürdőbelépővel. Szexéhes hölgyet/hölgyeket keresek közös pihenésre
Privátban lehet jelentkezni
November elején 4 napra egy prémium lakosztályos szoba van a nevemre Miskolctapolcán teljes ellátással, fürdőbelépővel. Szexéhes hölgyet/hölgyeket keresek közös pihenésre

Privátban lehet jelentkezni

Sziasztok.Valaki horvatorszagba nem tervez kirándulást szeptember elején?Csak 50 fölöttiek!!!
Ma dèl körül megyek Gàrdonyba. Csinos lànyt,vagy pàrt szivesen leviszek.
Hello,aug 24 től 31-ig Bibioneban nyaralok,esetleg valaki?
Aug 26tol holgy utitarsamat keresem kamionos utazasra Athen vagy Parizs az uticel.Ha,erdekel.privibe irj Indulas Budapest
Vidám, fiatalos 40-es házaspár vagyunk akik a következő pár napot Bükfürdőn tölti. Nagyon szívesen ismerkednénk, barátkoznánk hangulatosabbá téve ezt a pár nap pihenést. Korunkbeli párt, srácot és ha lenne akár Hölgyet is keresnénk. Szeretünk tekerni, szaunázni, borozgatni, imádjuk a masszázst adni és kapni. Keressetek
Ma délután Gyöngyös-Balatonfüred útvonalon közlekedek! Lány vagy pár esetleg?
Sziasztok! Ma késő délelőtt megyek Zalaegerszegről Érdre. Lány, vagy pár csatlakozna?
Dunakanyarban nyaraló párokkal ismerkednék.
Jó pasival programok érdekelnek. Privát keress
Hosszú hétvégén Alsóörs Pelso campingben, esetleg pár?
Mobilházat bérlünk, hely adott.
Mobilházat bérlünk, hely adott.
Hello.
Pénteken indulok Székelyudvarhely re S vasárnap vissza.
Hölgy - pár társaságát szívesen venném
Pénteken indulok Székelyudvarhely re S vasárnap vissza.
Hölgy - pár társaságát szívesen venném
Sziasztok. Minden héten utazok Svájcba,Ausztria,Németországon keresztül. Lanyt,párt keresek a hölgy örömére. Priv levelet várok. Köszi. Sziasztok.
Sziasztok Londontól nem messze élő 30 éves srác vagyok. Olyan lányt keresek aki kiköltözne hozzám. Szeretnék pár hónap múlva tovább menni. Olyan kell aki költözne velem. Ha valakit érdekelne irjon nyugodtan.
Sziasztok!
16.tól Balatonfüreden leszek 20.ig! Ha elvárásaitoknak megfelelek nagyon szívesen! (Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2019. 08. 13. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 13. kedd 22:51
16.tól Balatonfüreden leszek 20.ig! Ha elvárásaitoknak megfelelek nagyon szívesen! (Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2019. 08. 13. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Fonyód és környékén várjuk intelligens pasik ill. Párok jelentkezését 14-20 ig szöszi, szolis, intim piercinges tetovált feleség kényeztetésére, alázására.