Sziasztok 28.-án valaki iszogatni beszélgetni Magyarhertelenden?
Sziasztok
Június23-Július8-ig Görögországban nyaralunk.
Ha erre jártok és nyitottak vagytok akkor privátban várjuk az üzeneteket .
Üdv
M&R

Június23-Július8-ig Görögországban nyaralunk.
Ha erre jártok és nyitottak vagytok akkor privátban várjuk az üzeneteket .

Üdv
M&R

Sziasztok ! Van egy befizetett All inclusiv tengerparti nyaralásom Július 21-től 28-ig ebbe a luxus hotelbe: xxxxxxxxxxxx moderálva!
Sajnos egyedül maradtam ,ezért szívesen venném hölgy társaságát aki a hét napra velem tart! Szállás, utazás ,pihenés, szórakozás adott...privát üzenetben várom hölgyek jelentkezését. Az utazás előtt egy személyes találkozás mindenképpen szeretnék.
Sajnos egyedül maradtam ,ezért szívesen venném hölgy társaságát aki a hét napra velem tart! Szállás, utazás ,pihenés, szórakozás adott...privát üzenetben várom hölgyek jelentkezését. Az utazás előtt egy személyes találkozás mindenképpen szeretnék.
Augusztus 8-tól Valalta!
Ma (péntek) délután Pécs - Budapest útra van 2 szabad helyem, csak fuvar.
Július közepére keresek lányt Kanári szigeteki útra!
sziasztok
szép estét
ismerkednék

LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet vagy házaspárt 1 - 2 hétre vagy hosszabb hétvégére Londonba. Repülőjegyet fizetnem szallas van ha UK bol irtok tudnálak hozni vinni távolság nem akadály.
Debrecenbol indulok Pestre kb 1 ora mulva aki szeretne csatlakozhat.
Sziasztok
Aki szeretne elvinni egy 19 éves srácot nyaralni, az írjon!!
Aki szeretne elvinni egy 19 éves srácot nyaralni, az írjon!!

Aug4-11 ig Horvatorszagi (Medulin) nyaralashoz keresek noi partnert. Szallast, utazast en allom.Bp-rol indulik.. Komolytalanok NE!
Vecsesrol indulok Debrecenbe kb fel ora mulva van 3 helyem.
Sziasztok!
Szombat 9:30-kor indulok Győrből Szolnokra. 30 éves pasiként szívesen venném hölgy útitárs csatlakozását.
Szombat 9:30-kor indulok Győrből Szolnokra. 30 éves pasiként szívesen venném hölgy útitárs csatlakozását.
Ma lány aki eljönne Eger be velem ?
Én benne vagyok
(Ez egy válasz andizoli24 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten 1 kerben ki szállna be fiatal párhoz kényeztetni?
Sziasztok.junius 20-án a Berlini scandick hotelbe szálok meg.Tudom nem sok esèlyel, de csatlakozni vágyó lányok hölgyek társaságát keresem. Esetleg, 21-èn indulok szemèlyautóval Budapestre. Utitársat is szìvesen látok. Minden kötötsèg nèlkül
Sziasztok parokhoz csatlakoznek Aszódi pasi
Sziasztok, vendégül látnék hölgyet vagy párt hosszú hétvége keretei közt Nizzában a riviérán. Részleteket megbeszélghetjük privátban!

Héten Görögországban nyaralunk, valaki vagy valakik Athén környékén járnak-e, 25-ig ott leszünk.
Privátba jelentkezzetek, ha csatlakoznátok. Köszi.

Privátba jelentkezzetek, ha csatlakoznátok. Köszi.