Hetfon reggel indulok Beretyoujfalubol Pestre egy utitars?
Esténként hétvégente pasit kisérnék....

Augusztus 11-15-ig Siófokon leszek.Hölgyel,párral szívesen kalandoznék!Hely megoldott,ha úgy alakul!
Komoly szándékkal keress!Mindent lehet,de semmi sem kötelező alapon!
Komoly szándékkal keress!Mindent lehet,de semmi sem kötelező alapon!
Sziasztok!
Hétvégi pecatúrához keresünk társat,egy természetet-izgalmat kedvelő fiú személyében.
Hétvégi pecatúrához keresünk társat,egy természetet-izgalmat kedvelő fiú személyében.
Indulok Balatonra hamarosan - van kedve valakinek csatlakozni? Szívesen elviszlek

Sziasztok! Pár utazásában szívesen segítenék Budapest-Balaton-Horvát tengerpart útvonalon,ma este.Bármit lehet,de semmi nem kötelező

Augusztus 8.-án csütörtökön Miskolc -Budapest úthoz útitársat keresek. Indulás reggel. Természetes Hogy természetben!
Ma esti klublátogatásra hölgy kisérőt,utitársat keresek Eger-Miskolc környékéről.
ma indulok Pestről Szegedre valakit elvigyek aki menne?
Holnap szegedről-zamárdiba megyek fürdeni,ha van kedve hölgynek,párnak csatlakozni,jelentkezzen!
Holnap megyek Balatonra. Szívesen viszek valakit, ha szereted, ha valaki elvisz. Én szeretem

Budapest-sárospatak vonalon jönne még valaki?

Mai nap strandra, tóra?
Ma délután megyek Pestről Siófokra. Lányokat, párokat várok útitársnak.
Sziasztok,
Juli 27-augusztus 9-ig Korfun paleokastritsa-n nyaralunk.
Párok,fiatal fiúk,ha erre jártok és szivessen ismerkednétek akkor privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv
Juli 27-augusztus 9-ig Korfun paleokastritsa-n nyaralunk.
Párok,fiatal fiúk,ha erre jártok és szivessen ismerkednétek akkor privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv
Sziasztok párkènt párt keresnènk Agusztus 23 - 26. Romániai Parajdi kirucanáshoz minden lehet de semmi nem kötelező alapon közös utazással is panzióba svèdasztalos reggelivel . Rèszletek priviben
02-án pénteken korán megy valaki Nagykanizsáról Budapestre? 07 re kellene Kelenföldön lennem! Ha valaki tud segíteni,írjon.Ha megállunk,előbb kellene indulni!Várom a jelzésetek!
Sziasztok!
Augusztus 16.tól 20.ig Balatonfüreden nyaralok!
Hölgy társaságát keresem, esetleg Pár!
Augusztus 16.tól 20.ig Balatonfüreden nyaralok!
Hölgy társaságát keresem, esetleg Pár!
Sziasztok!
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Augusztus 02-én reggel 04-06 között Nagykanizsáról mennék Budapestre.Ha valaki menne vagy tudna valakit aki menne,kérlek értesíts! Köszönöm!!