Sziasztok! Juni 19-21 ig Kiskunmajsán leszünk, párokkal ismerkednénk!
Jún.7 péntek 18 kedd mindkét napon oda vissza Bécs.
Aki szeretne jöhet kalandozni
Aki szeretne jöhet kalandozni
Balatonfenyvesen kalandoznék!Hölgyek,párok?Komoly valakik esetleg?Írj üzit!
Korrekt férfi vagyok!
Korrekt férfi vagyok!
Csinos hölgyet vendégül látnék wellness hétvégére, vagy akár egy nyaralásra!
Kisérj el, érezzük jól magunkat.
Sziasztok 08.15. - 09.15. Között 4 - 5 napos kissebb kiruccanáshoz társulnánk ha van egy jó ötletetek Akár idehaza akár külföldön DE CSAK IS PÁRKÉNT - PÁRRAL - PÁROKKAL....
Sziasztok hölgyek vagy párok esetleg valaki a hétvégén nem e lesz Kehidakustány on?
Szombat vasárnap étfön egy hajnali szaunázeshoz lene kedvetek?
Szombat vasárnap étfön egy hajnali szaunázeshoz lene kedvetek?
Sziasztok,
Wellness hétvégékre keresek vékony vagy sportos, szexéhes nőket. Természetesen neked csak magad és a szexéhséged kell hoznod. Privátban írj ha érdekel.
Wellness hétvégékre keresek vékony vagy sportos, szexéhes nőket. Természetesen neked csak magad és a szexéhséged kell hoznod. Privátban írj ha érdekel.
Sziasztok! Ma este csatlakozik vki hozzám? Debrecen - Bpest-Balaton útvonalon,lehet lány is

Sziasztok!Ma 11 körül Szombathelyről indulok Répcelak felé,késődélután vissza.Valaki útitárs?Csajok?
Ma delutan Debrecenbol indulok Pestre utitarsat keresek !!
Hétvégi kocsikazashoz,kirandulashoz keresek
Privát üzit várok!
Privát üzit várok!
Gyulán pár esti tali?
Sziasztok!Házibarátot,párokat közös programokra,szexre keresünk!Csak az adatlapunk alapján keresünk!Masszázst adni szeretők előnyben!Pusza.Melani
.
(Ez egy válasz lazaferenc7777 üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:19

Penteken 13 ora korul indulok Pestrol Debrecenbe akinek van kedve csatlakozhat !!!
Keresem azt a párt vagy hölgyet, aki partner lenne welnesz hétvégére vagy swinger klub látogatásban.
Én normális, intelligens férfi vagyok, zalaegerszegi lakóhellyel, de utazás nem akadály.
Kizárólag privátban érdeklődjetek!
Én normális, intelligens férfi vagyok, zalaegerszegi lakóhellyel, de utazás nem akadály.
Kizárólag privátban érdeklődjetek!
Penteken 13 ora korul indulok Pestrol Debrecenbe akinek van kedve csatlakozhat !!!
Kehidakustány, június 8-9-10, pünkösdi hosszú hétvége buli. Jön 3 pár, ebből egyik csaj max csajozik, a másik kettő a több pasit kedveli. Jön még 3 vagy négy pasi, kérdés hányan érnek rá a meglévő, kipróbált körből. 12-14 fős alapból a vendégház, lefoglaltam az egészet. Párt, esetleg szóló lányt várunk még ha valakinek van kedve jönni! Naturista wellness, főzőcskézés, buli, szex. Indulás Pilisvörösvárról. Évfordulót ülünk, feleségem szülinapját, és persze Pünkösdöt. A szállás 2 napra 12 ezer per fő reggelivel. Ehhez csak a fürdőbelépő jön, ennyi a hétvége költsége, bográcsbavalót én rendezem. Van aki vonattal akar menni, van aki autóval.
Csinos hölgyet vendégül látnék wellness hétvégére, vagy akár egy nyaralásra!
Egy Párral ismerkednék kölcsönös örömszerzés és szexbarátság céljából. Budapesti 45/34 éves férfi/női pár vagyunk. Kor nem számít, csak a szimpátia. Budapesten van saját lakás és fogadni is tudunk. Közös wellness is lehetséges fürdőben. Pünkösdre is keresünk párt, utazni is tudunk.
Email: hajnibabareka@gmail.com
Email: hajnibabareka@gmail.com
SOMOGYBABODI terepjárós fesztivàlra keresném Hölgy partnerem.