B.Ú.É.K!
Péntek,vagy szombati indulással keresek utitársat Nèmetországból (Göttingenből), Magyarországra.
Péntek,vagy szombati indulással keresek utitársat Nèmetországból (Göttingenből), Magyarországra.
Szasztok
Február 15.től 3nal 2ej wellness szallodaban megüresedett mellettem egy hely =)
Ha segítesz felejteni ....segítek elélvezni. Minden koltseged én állom
Február 15.től 3nal 2ej wellness szallodaban megüresedett mellettem egy hely =)
Ha segítesz felejteni ....segítek elélvezni. Minden koltseged én állom
Spontán Szentendre Budapest között autós találka?
Párok lányokSpontán Szentendre Budapest között autós találka?
Párok lányok
Párok lányokSpontán Szentendre Budapest között autós találka?
Párok lányok
Sziasztok! holnap késő délután csajjal találkoznék BP! Siófok felől M7 en megyek Pestre majd hazafele útközben is tehetek kitérőt vagy "potyautast" kis kényeztetésér(nő!) elhozok Pest felől!(BP-Siófok(M7)-Tamási útvonal az alap terv!
Jan. 6 reggeli indulàssal keresek utitàrs nöt vagy pàrt aki Németbe(Münchenbe v esetleg svájcba)akarna eljutni (no anyagi ).irjàl a privát emailemre
Sziasztok. Lány-pár? Jan 15 utazok Svájcba. 17-én vissza.Utitárs csatlakozhat,Bécs,Salzburg,Passau,München,Memmingen,Bregenz vonalon. Érezzük jól egymást. Priv.üzit lécci. Köszi. Sziasztok.
Sziasztok 28án megyek bp röl Morra majd indulok is vissza bp re kb 10 orakor indulok valaki csatlakozna??
Lehet bármi perverz bizzar stb.
Lehet bármi perverz bizzar stb.
Sziasztok. Lány-pár? Jan 15 utazok Svájcba. Utitárs csatlakozhat,Bécs,Salzburg,Passau,München,Memmingen,Bregenz vonalon. Érezzük jól egymást. Priv üzit lécci.Sziasztok.
Sziasztok. Lány-pár? Jan 15 utazok Svájcba. Utitárs csatlakozhat,Bécs,Salzburg,Passau,München,Memmingen,Bregenz vonalon. Érezzük jól egymást. Sziasztok.
Sziasztok!
29.-én 18 körül valaki közös hokira, orálra Tatabánya-Bicske-Zsámbék-Pilisvörösvár vonalon? Pár, nő is érdekel!
29.-én 18 körül valaki közös hokira, orálra Tatabánya-Bicske-Zsámbék-Pilisvörösvár vonalon? Pár, nő is érdekel!

Sziasztok.. jan.14-19. Ig Hajdúszoboszlón pihenünk. Hölgyekkel.párokkal találkoznánk egy kis szexre.
Üdv! Dec 25-én útitársat keresek hölgy/pár személyében. Szimpátia esetén bármi, de semmi sem kötelező.
Budapest-Győr útvonalon, reggel 7-kor indulok. Zugló-M1-Győr
Visszafelé valamikor este jövök, ugyanezen az útvonalon.
Ha bármelyik irány érdekel, írj: bpsracz89@hotmail.hu
Budapest-Győr útvonalon, reggel 7-kor indulok. Zugló-M1-Győr
Visszafelé valamikor este jövök, ugyanezen az útvonalon.
Ha bármelyik irány érdekel, írj: bpsracz89@hotmail.hu
Budapest-Zalaegerszeg este 22:00 után indulok. Útitársat keresek ......puszancs.
Holnaptól a zalakarosi Napfény Hotelben leszek esetleg hölgy,pár aki ismerkedne,barátkozna?Üzit írj!
Erdélyben pár 28-2 közt?
Holnap 15 óra környékén utazok Heves megyéből Szabolcs megyében az M3 autópályán. Szívesen elviszek bárkit.
Melyik Nő vagy házaspár csatlakozna hozzám közös szilveszterezésre? Wellnessre is nyitott vagyok az országon belül, uticélt közösen is kiválaszthatjuk. Budapesti, ápolt, 44 éves férfi vagyok. Privátban várom a választ.
22-én indulok gyöngyösről amstredamba. Két napos út....valaki?
Télen is nyaraltok?
(Ez egy válasz jazmistefan üzenetére (2018. 12. 18. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 18. kedd 14:54

Visegrádon nyaralunk pár hetet, vannak itt szintén nyaraló párok? Szívesen ismerkednénk
Visegrádon nyaralunk pár hetet, vannak itt szintén nyaraló párok? Szívesen ismerkednénk