Sziasztok
Holnap délelőtt megyek Pestről Kisújszállás felé, Cegléd Szolnok vonalon. Szívesen vinnék hölgyet magammal
Holnap délelőtt megyek Pestről Kisújszállás felé, Cegléd Szolnok vonalon. Szívesen vinnék hölgyet magammal

Sziasztok! 16-17.én 3 hetero harmincas srác szívesen venné csinos hölgy/lány, esetleg ilyen tagú pár társaságát Demjénben.
Sziasztok! Motorozáshoz keresek lányt, esetleg párt (nyilván saját motorral).
Dunakanyar, egy nap?!
Bpről .... jo kondiba lévő hölgyet keresek.

14-én éjjel indulunk Mkarskaba, Nagykanizsárol, 19- én vissza, vállalkozo kedvü hölgyeknek van még szabad hely
Kedden este megyek Szegedről Egerbe! Szerda reggel Egerből Budapestre! Szerda délelőtt Budapestről Szegedre!
Lányok párok? Lenne kedvetek egy autós orgiához???
:P
Lányok párok? Lenne kedvetek egy autós orgiához???

Pár Krk Szigetén 20-26 közt?
hello
lányok,párok augusztus 29.én lnduluk angliábol budapestre , ha valakit érdeklene irjatok
LÁNYOK VAGY PÁROK!
lányok,párok augusztus 29.én lnduluk angliábol budapestre , ha valakit érdeklene irjatok

Sziasztok!1vagy2 Hölgy partnet keresek horvátországi nyaraláshoz aug25 indulással szept 1 ig A szállás /szafari sátor rendes ágyakkal felszerelt konyhával napozó terasszal/3 fő részére ki van fizetve Koversada Fkk kempingben.2fő visszamondta az utat ezért keresek hozzá partnereket akik a naturizmus szerelmesei.A sziget gyönyörü a jókedv garantált.Szállásért utazásért nem kell fizetni csak jönni kell és jól érezni magunkat.Várom jelentkezéseteket
Sziasztok !
Holnap kb fèl egy körül indulok haza bécsből budapestre , és szombaton délután vissza. Ha valaki csatlakozna irjon ne unatkozzak egész úton.
Holnap kb fèl egy körül indulok haza bécsből budapestre , és szombaton délután vissza. Ha valaki csatlakozna irjon ne unatkozzak egész úton.
Vlki megy Szolnokon át Bp-re kora délután?
MA este Kiskunfélegyházán és környékén valaki? Szopnék (mélytorok is oké), de akár dughatsz is. Bisex pasi vagyok. Helyem van! Részletek privin!
Szolnokról Budapestre.

Holnap délelőtt Bpre elvihetne egy hölgy! Hetero ffi vagyok.
augusztus 13tól szabin vagyunk párok ,valaki valami ötlet merre mennyünk?? mi 38 és 39 . szoboszló vagy eger környéke elsösorban
Bécs Alte Donau szervezek egy remek programot Becsben közös nudizas, grill, labda játékok, tiszta víz, étterem, WC, lehetoseg.
Ehez keresek egy remek vidám csapatot, fiút, lányt, párokat, családokat.
A hely Bécsben van, gyönyörű tiszta víz, szórakozási lehetőségek.
Ha úgy érzed most eleged van a Magyar felhozatal csatlakozz hozzánk.
További infó privin.
Ehez keresek egy remek vidám csapatot, fiút, lányt, párokat, családokat.
A hely Bécsben van, gyönyörű tiszta víz, szórakozási lehetőségek.
Ha úgy érzed most eleged van a Magyar felhozatal csatlakozz hozzánk.
További infó privin.
Szombaton start Balatoni nyaralás!
Elsősorban társaságot és nem szexpartnert keresek egy hétre. (persze nem zárkózom el semmi jótól
) Mivel van 3 szabad hely az apartmanban, így jöhettek barátnők is, annál jobb a hangulat. Részleteket szívesen megírom annak akit érdekel. Nem kötelező végig maradnod, ha nem érzed jól magad vagy unalmas, akkor dobbantasz.
Elsősorban társaságot és nem szexpartnert keresek egy hétre. (persze nem zárkózom el semmi jótól

Sziasztok !Zamárdi,víz közeli lakásomban, szívesen vendégül látok hétvégére egy kedves párt.Zoli
Pénteken indulás Montenegróba!
13-án Budapestről Nagykanizsára mennék,este 17 órától valakivel.Mindegy milyen járművel.Ha van aki jönne privátban keressen.