--- London ----- Hosszú hétvége városnézéssel Londonban. Holgyet esetleg házaspár jelentkezését is varom.
Szia! Írtam én is privit! :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 24. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 11:08
Törölt felhasználó (3853272)

Halihó! Még mindig keresem azt a pasit, aki legalább 40 éves és eltöltene velem pár kellemes órát Orosházán november 10-16 közt. Ha ott élsz kérlek jelentkezz!
Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
Üdv!
Dec 9-én utazom Brémából Budapestre.
Örülnék egy kedves hölgy társaságának.
Dec 9-én utazom Brémából Budapestre.
Örülnék egy kedves hölgy társaságának.
Szia.írtam priviben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 24. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 11:08
Törölt felhasználó (3853272)

Halihó! Még mindig keresem azt a pasit, aki legalább 40 éves és eltöltene velem pár kellemes órát Orosházán november 10-16 közt. Ha ott élsz kérlek jelentkezz!
Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
Kamusokra nincs időm!!
Sziasztok pénteken utazom Ausztriába Hatvan ból indulok lányok párok irjatok
Sziasztok ma felutan indulok Daniaba esetleg valakit erdekel?
28.-án indulok Frankfurtból Budapestre, szivesen fogadok utitársat, hölgyet, párt, minden megoldás érdekel

Sziasztok,
26-án Budapest Zala távolság közt keresek utitársat, hölgyek párok személyében.Privátban várom a levleleket.
26-án Budapest Zala távolság közt keresek utitársat, hölgyek párok személyében.Privátban várom a levleleket.
Dubaj október 29. és november 16. Között?
Holnap reggel 7 orai indulassal Vecsesrol-Balatonszemesig leszek uton. Utitarsat keresek vagy megallni valakinel egy kis hancurra.
Vasarnap delutan indulok Parizsba ha valakit erdekel?
Hello valqki Debrecen-Eger utvonalra keresek holgyet! 21 eves srac vagyok!
9.-én hajnalban Békéscsaba szeged baja Pécs útvonalon valaki csak hogy ne unatkozzak
--- London ----- Hosszú hétvége városnézéssel Londonban. Holgyet esetleg házaspár jelentkezését is varom.
Autókázást kevelő hölgyet keresek.
Pussz a Furgonos
Pussz a Furgonos
Holnap du1:30indulok Miskolcra ha van kedve valakinek beugorhat pàr làny néken lehet megállok
Sziasztok!
Útitársam keresem kölcsönös szimpátia esetén November közepén 5 nap, 4 éjszakás belföldi wellnesshotelbe****superior, 42-52 éves nőies, ápolt, igényes szexet szerető, szenvedélyes, érzéki szimpatikus hölgy személyében Sopron, vagy Bonyhád környékéről.
A hely és időpont fix, az utazás megoldott.
Amennyiben jól kijövünk egymással, bármi lehet belőle.
Útitársam keresem kölcsönös szimpátia esetén November közepén 5 nap, 4 éjszakás belföldi wellnesshotelbe****superior, 42-52 éves nőies, ápolt, igényes szexet szerető, szenvedélyes, érzéki szimpatikus hölgy személyében Sopron, vagy Bonyhád környékéről.
A hely és időpont fix, az utazás megoldott.
Amennyiben jól kijövünk egymással, bármi lehet belőle.
Hőlgy aki utazna Pestre? Àrtàndi hatàrtól?
Pénteken indulok Ludwigshafenből Magyarországra, kalandvágyó útitársam keresem. Csak hölgyek'