Helló mindenki! Csütörtökön, vagy pénteken Budapest-Szombathely és vissza útra szívesen viszek valakit, valakiket.
Holnap kisvárda, nyíregyházáról valakj megy pest felé?
Szia. Érdekelne a dolog!
Hello. Ma este szopnék Debrecenbe. 22 éves,sportos,ápolt,diszkrét srác vagyok. írjatok
30-án késő délutáni ( 17 óra körüli ) indulással megyek Prágából pestre. Útközben is jöhet valaki akit érdekel.
Hello. Ma este szopnék Debrecenbe. 22 éves,sportos,ápolt,diszkrét srác vagyok. írjatok
)

Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelnélek

Sziasztok!
Lányt, Párt, Fiút keresek minden jóra dec. 30.-án 18 óra körül Pilisvörösvár-Zsámbék-Bicske-Tata útvonalon.
Képeim feltöltve, ha tetszik jelentkezz! Más időpontot is megbeszélhetünk!
Lányt, Párt, Fiút keresek minden jóra dec. 30.-án 18 óra körül Pilisvörösvár-Zsámbék-Bicske-Tata útvonalon.
Képeim feltöltve, ha tetszik jelentkezz! Más időpontot is megbeszélhetünk!

sziasztok ! január 5-én pénteken reggel 06:30-kor indulok Budapestre, keressek Hölgyet/Hölgyeket akikkel izgalmasan lehet utazni...meztelenkedés..simogatás...vagy amit csak szeretnétek..esetleg pár is szóba jöhet..viszont csak heteró alapon..
jelentkezni január 1, este 21:00-óra, itt vagy e-mailben.. vvallakii@gmail.com

29.én valaki megy esetleg Budapestről Szabolcs megye irányába?
Indul valaki Pécsről és majd ide érkezve vissza?
Igényes,kedves lánnyal ismerkednék...
Aranyos LÁNYT keresünk mindenféle izgalmas időtöltésekhez. Igény szerint egyéb közös programok, utazások is szóba jöhetnek. Elkísérsz minket szép tengerpartokra? Olvass adatlapot és belső üzenetet írj!

Üdv! Holnap(Dec. 25.) Budapestről megyek Győrbe 6.30-7 körül indulok, szívesen venném hölgy, vagy pár társaságát
A kocsi nagy, csomag fér. bpsracz89@hotmail.hu
Ugyanez az útvonal visszafelé is, 25-én késő este.

Ugyanez az útvonal visszafelé is, 25-én késő este.
Sziasztok!
Holnap 06.00-h indulok Sümeg-Sárvár-Zsíra-Mechelembe 26. Mechelen-Zsíra-Sárvár-Sümegre. Van hölgy akit érdekelne?
Holnap 06.00-h indulok Sümeg-Sárvár-Zsíra-Mechelembe 26. Mechelen-Zsíra-Sárvár-Sümegre. Van hölgy akit érdekelne?
December 24. in utazok miskolcra, ha valaki gondolja akkor szívesen csatlakozom hozzá az autóba megbeszélés szerint.
Kaposváron keresek nőt párt 23-24 óra felé!
Bármi lehetséges de csak hetero alapon de ha csak egy alkalmat kerestek hogy egy 3.személy bepillantson a szexuális életetekbe abban is benne vagyok.
Szexelhetek a kocsim hátsó ülésén is! Audi a8 long verzió nagy hely van!!
Bármi lehetséges de csak hetero alapon de ha csak egy alkalmat kerestek hogy egy 3.személy bepillantson a szexuális életetekbe abban is benne vagyok.
Szexelhetek a kocsim hátsó ülésén is! Audi a8 long verzió nagy hely van!!
Regensburg-Passau-Linz-Wien-Hegyeshalom-Győr utvonalon keresek társasáhgot heteró ffiként!
Holnap siofoktol szegedik csaj pàrt elvinnék!
Zell am see- budapest holnap reggel 7 kor start . lanyok?