Hello. Okt.közepe tájékán- nincs fix időpont- utazok Svájcba. Utazz velem,heteró alapon. Részleteket van idő megbeszélni.
Holnap reggel indulok Szegedről Budapestre,ha valaki utazna elviszem szívesen...Lány,pár,esetleg Fiú!!??
Holnap ( 10.06) Pécs - Szekszárd között keresek valakit, valakiket 18:00-as indulassal Pécsről

Sziasztok autóval rendelkező pasi vagyok fuvart vállalok lány nak asszonynak párnak fizetés termeszetbe
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni..
Vasárnap éjjel Keszthely - Bp vonalon, ki csatlakozna?
Sziasztok !
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Ezen a héten szívesen mennék autóval valamerre autókázni, kirándulni, várost nézni. Ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Ötleteidet szivesen veszem ! Csak hölggyel illetve párral mennék.
Köszönöm, Zsolt
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Ezen a héten szívesen mennék autóval valamerre autókázni, kirándulni, várost nézni. Ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Ötleteidet szivesen veszem ! Csak hölggyel illetve párral mennék.
Köszönöm, Zsolt
Sziasztok. Ma délután Tiszafüred-Bp. út egy kezdővel? Pasit vinnék, lány is jöhet.... Nyalhatsz, szophatsz, ha beindulok viszonoznám is esetleg!
Sziasztok !
Hétfőn (10.19) kimennék a Naplás-tóhoz (Bp. 16. kerület) sétálgatni, beszélgetni, jól érezni magunkat. Ehhez keresnék hölgyeket, párokat. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.
Ha érdekel, kérlek írj üzenetet.
Köszönöm, Zsolt
Hétfőn (10.19) kimennék a Naplás-tóhoz (Bp. 16. kerület) sétálgatni, beszélgetni, jól érezni magunkat. Ehhez keresnék hölgyeket, párokat. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.

Köszönöm, Zsolt
Ma délben Kecskemét- Tiszaföldvár megyek jövök. Valaki elkísér?
Sziasztok! Rendszeresen járok Bp-Győr útvonalon. Valaki csatlakozhat!
Holnap reggel valaki Törökszentmiklósrol el tudna vinni Szolnokra? 06:00 fele
Visegradon vagyunk,ha valakiknek van kedve talälkozhatnank.Csak pärok
Sziasztok! Vasárnapi indulással vakakit eltudok vinni egészen Hamburgig!
Sziasztok !
(Sajnos senki nem írt ez ügyben, de még mindig aktuális !)
Köszönöm, Zsolt
(Sajnos senki nem írt ez ügyben, de még mindig aktuális !)

Köszönöm, Zsolt
Hello. Minden héten utazok Svájcba. Utazz velem,heteró alapon. Részleteket van idő megbeszélni.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni..
Sziasztok !
Holnap (október 23.) Budapesten, vagy Pest megyében szeretnék sétálgatni, kirándulni, beszélgetni, jól érezni magam. Ehhez keresnék hölgyet, párt. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.
Köszönöm, Zsolt
Holnap (október 23.) Budapesten, vagy Pest megyében szeretnék sétálgatni, kirándulni, beszélgetni, jól érezni magam. Ehhez keresnék hölgyet, párt. Én a 18. kerületből indulok autóval, de szivesen veszek fel embert a környéken.

Köszönöm, Zsolt
Ma napközben átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy dugni, Kecskemét Nagykörös Cegléd között..
Sziasztok!
Vasárnap 25dikén délelőtt megyek Szerencstől Hatvanig srác vagy pasi irjon privátra.
Vasárnap 25dikén délelőtt megyek Szerencstől Hatvanig srác vagy pasi irjon privátra.