Sziasztok!
Péntek reggel indulok Kecskemétről Pest és Zalaegerszeg vonalon,valakinek van kedve gyors orálhoz útközben jelezzen.
Péntek reggel indulok Kecskemétről Pest és Zalaegerszeg vonalon,valakinek van kedve gyors orálhoz útközben jelezzen.
Ma este valaki Csorna, Győr Budapest irányába?
Holnap reggel (04.10.) fél 9es indulással valaki Győrbe?

Holnap reggel (04.10.) fél 9es indulással valaki Győrbe?

Sziasztok ! Szombaton 24 én swinger buliba megyek vidékre !Budapestről ki tart velem ?
Ma fel5, 5 körül valaki Székesfehérvár, Budapest?
Holnap délelőtt 9 körül indulok Pestről Szekesfehervarra, illetve fél 5-5 felé vissza. Akit érdekel írjon
ugyanez igaz keddre, csak ott 7 órás indulással

holnap Kecskemét - Miskolc vonalon utitarsat keresek
Szia!
4 nap Prágába ki kísér el?
Kedves, vidám nőt keresek, április 16-19-ig. Természetesen az utat, és a szállást én állom.
Itt, vagy viberen tudsz írni
205223227
u.i.: mivel kevés az időnk, ezért gyors ismerkedésre lenne szükség szerintem
4 nap Prágába ki kísér el?

Itt, vagy viberen tudsz írni

u.i.: mivel kevés az időnk, ezért gyors ismerkedésre lenne szükség szerintem

Jó reggelt! Ki tart velem Pestre? Mindjárt Püspökladány bá érek, a 4 esen megyek végig!
Aszód -Hatvan kk. Hölgy nem volna?
Sziasztok, Szerda reggel, vagyis 04.04 megyek Budapestre es jovok is vissza 1 oran belul, volna csajnak, parnak velem tartania? Berettyoujfalutol akar egesz Pestig es vissza is. mindent lehet de csak hetero alapon
akit erdekel az irjon privatban
szep estet!
akit erdekel az irjon privatban

Holnap reggel Kecskemétről Paksra megyek majd délután vissza. Kölcsönös dolgokra valaki?
Fél óra múlva indulok Pécsről Pestre. Valaki?
Sziasztok. Ma délután indulok Pécsről Budapestre. Valaki utitársnak? Jelentkezni privátban.
Sziasztok.
Hétfő reggel indulok miskolc-budapest-hegyeshalom és megtovább. Szivesen viszekek utast/utasokat.
Irj üzit.
Hétfő reggel indulok miskolc-budapest-hegyeshalom és megtovább. Szivesen viszekek utast/utasokat.
Irj üzit.
Sziasztok!
Holnap 04.30-h indulok Tapolcárol Nagykanizsára majd 1-h után vissza. Valakit érdekelne?
Holnap 04.30-h indulok Tapolcárol Nagykanizsára majd 1-h után vissza. Valakit érdekelne?
Húsvét vasárnap délután megyek Budapestről Bajára (M6). Várok jó fej útitársakat útiköltség hozzájárulással vagy túlfűtött partnert/partnereket útközbeni autós mókázásra (ha a szimpátia megvan mindenevő vagyok, kortól, alkattól, nemtől függetlenül
)

Szerdán Kecskemét -Gyula között ingázva útitársat keresek
Csütörtök reggel debrecenből hollandiába?