Nyári motoros túrákhoz, utast keresek, hölgyet.
sziasztok nov 2.án megyek haza münchenböl székesfehérvára
)

Hatvanból indulok Dorogra, majd vissza Bp (Népliget), hölgyek párok az útvonalon?
Pest - Eger vonalon hellyel rendelkező pasit vagy párt keresünk péntek delutánra estére.
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

Sziasztok!Pénteken Salzburg környékéről megyek Zalába, ha valaki utazna velem szívsen elvinném,párok lányok?
Franciából menne haza vk? Belga-Luxemburg-Németország és Ausztrián át .....
iasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

Lányt, párt kukkolnèk ma Kecskemét Debrecen vonalon, vagy támogatásért cserébe oràlisan kielègithetnènek.
Szombat és vasárnap Lille és környékén keresnék társaságot.. Hétfőn indulással jövők vissza Budapestre...
Sziasztok. Ma délután utazom Bp.-ről Pécsre. Aki szeretne csatlakozhat

Ma mostanában Békéscsaba Kecskemét vonalon valaki közös maszti, kukkolas, szopàs, vagy bármi? Lanyoknak támogatás....
Sziasztok! Október 21-én szombaton Bécs - Sopron - Szombathely - Sárvár környékén van hölgy aki csatlakozna?
Délelőtt hazafelé, este pedig kifelé megyek... szívesen el is mennék

Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is
Sziasztok!
Lányok, Párok! Ma este 20:00 kor indulok Szegedről Budapest Siófok, Nagykanizsa útvonalon, majd vissza....
Esetleg valaki??? Keressetek priviben!!!
Lányok, Párok! Ma este 20:00 kor indulok Szegedről Budapest Siófok, Nagykanizsa útvonalon, majd vissza....
Esetleg valaki??? Keressetek priviben!!!

Sziasztok! Október 21-én szombaton Bécs - Sopron - Szombathely - Sárvár környékén van hölgy aki csatlakozna?

10.30/-án Győrből szeretnék Berettyóújfalura eljutni ha vki el tudna vinni ptivátba kérek választ
Sziasztok!Pénteken Salzburg környékéről megyek Zalába, ha valaki utazna velem szívsen elvinném,párok lányok?
Október 17 kedd estefelé Szeged - Zala megye útvonalon lányok - párok??? Mehetünk Siófok felé illetve lent Baja felé is. Rajtatok múlik
9 személyes kisbusszal...

Puncipöcögtetési feladatokra keresünk aranyos LÁNYT. Ázsiai puncit kellene pöcögtetni. A tiedet is megpöcögtetjük. Igény szerint egyéb közös programok, utazások is szóba jöhetnek. Olvass adatlapot és belső üzenetet írj!