Nemsokára Debrecenből indulok Ceglédre, utitársamat keresem vagy útközben kalandoznék.
4 diszkrét sportos 40-es pasi hölgyet hölgyeket párt keres okt 8-9-10 Hotel Mátra Lifestyle-s pihenésük izgalmassá tételéhez. Esetleg csak én is csatlakoznék ott pihenő párhoz.
Sajnos a telefonom nem engedi a privát levél küldését csak az olvasását. Ide tudok válaszolni. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 10:23
Törölt felhasználó (817013)

Szerda: Kecskemét- Pozsony - Kecskemét? Csaj vagy bi pasi jönne velem?
Szerda: Kecskemét- Pozsony - Kecskemét? Csaj vagy bi pasi jönne velem?
Holnap délután 4-5 körül indulok Miskolcról Bp.-re (Glory), ha van ebből az irányból lány, illetve páros, akinek arra lenne dolga.......
4 diszkrét sportos 40-es pasi hölgyet hölgyeket párt keres okt 8-9-10 Hotel Mátra Lifestyle-s pihenésük izgalmassá tételéhez.
Most indulok Vácról Kecskemétre. Pasit csajt elviszek.
Delutan 5-6 fele indulok Balaton deli partjatol Budapest fele. Valaki aki csatlakozna esetleg egy tali?
Kicsit megtudok allni jatszani

Vasárnap délután Szolnok - Győr között autózok. Kedves lányt elvinnék

Ma (péntek) megyek szegedre, szexéhes útitárast keresek!!! Az idulás időpontja rugalmas! Írj priátban....
Sziasztok!Szombaton Budapest-Kiskunfélegyháza útvonalon hölgy,aki velem utazna?
Sziasztok! Ma este indulok Budapestről Németország felé. Stuttgart az uticélom. egy utast tudok vinni magammal vagy akár útközben is szívesen találkoznék! 36 éves átlagos pasi vagyok! Kellemes hétvégét mindenkinek!
sziasztok müncheből megyek haza szept 7. hölgyek aszonyok ha gondoljátok irjatok.
Sziasztok valaki utazik ma este győr felé??
szerda délelőtt utazom Miskolc- Budapest !Lányt nőt asszonyt szívesen fuvarozok
privát üzit kérek!

Horvátországba a nyaralómba szeptember elején pár napra egy kis motorcsónakos nudizós nyaralásra szívesen vendégül látnék párokat hölgyeket
Sziasztok!
Hétfőn a reggeli órákban utazok Miskolc-Budapest-Győr utvonalon.
Szivesen viszek utas(oka)t. Az utiköltséget pedig majd "lerendezzük".
Kissebb kitérőt szivesen teszek.

Üdvözletem mindenkinek!
20-as éveiben járó potens és hosszan tartó kemény farokkal rendelkező férfi vagyok, nők és párok akikkel megismernénk egymást, megbeszélhetjük mit szeretnénk egymástól, írjatok rám, utazni is tudok, de jó lenne a környékről.
20-as éveiben járó potens és hosszan tartó kemény farokkal rendelkező férfi vagyok, nők és párok akikkel megismernénk egymást, megbeszélhetjük mit szeretnénk egymástól, írjatok rám, utazni is tudok, de jó lenne a környékről.
Sziasztok!

Sziasztok! Kisköre-Budapest útvonalon ápolt nő vagy pár?