Szombat és vasárnap Lille és környékén keresnék társaságot.. Hétfőn indulással jövők vissza Budapestre...
Sziasztok. Ma délután utazom Bp.-ről Pécsre. Aki szeretne csatlakozhat

Ma mostanában Békéscsaba Kecskemét vonalon valaki közös maszti, kukkolas, szopàs, vagy bármi? Lanyoknak támogatás....
Sziasztok! Október 21-én szombaton Bécs - Sopron - Szombathely - Sárvár környékén van hölgy aki csatlakozna?
Délelőtt hazafelé, este pedig kifelé megyek... szívesen el is mennék

Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is
Sziasztok!
Lányok, Párok! Ma este 20:00 kor indulok Szegedről Budapest Siófok, Nagykanizsa útvonalon, majd vissza....
Esetleg valaki??? Keressetek priviben!!!
Lányok, Párok! Ma este 20:00 kor indulok Szegedről Budapest Siófok, Nagykanizsa útvonalon, majd vissza....
Esetleg valaki??? Keressetek priviben!!!

Sziasztok! Október 21-én szombaton Bécs - Sopron - Szombathely - Sárvár környékén van hölgy aki csatlakozna?

10.30/-án Győrből szeretnék Berettyóújfalura eljutni ha vki el tudna vinni ptivátba kérek választ
Sziasztok!Pénteken Salzburg környékéről megyek Zalába, ha valaki utazna velem szívsen elvinném,párok lányok?
Október 17 kedd estefelé Szeged - Zala megye útvonalon lányok - párok??? Mehetünk Siófok felé illetve lent Baja felé is. Rajtatok múlik
9 személyes kisbusszal...

Puncipöcögtetési feladatokra keresünk aranyos LÁNYT. Ázsiai puncit kellene pöcögtetni. A tiedet is megpöcögtetjük. Igény szerint egyéb közös programok, utazások is szóba jöhetnek. Olvass adatlapot és belső üzenetet írj!

Ma délurán szombat(14) Debrecen -Budapest ingyen taxi párok Lányok

Holnap reggel peströl szegedre van csaj aki utitàrsam lenne?
holnap délután Tamási-Kecskemét-Szolnok útvonalon megyek csajokkal szívesen kalandoznék! várom a privát üzeneteket!
Sziasztok!Pénteken Salzburg környékéről megyek Zalába, ha valaki utazna velem szívsen elvinném,párok lányok?
Francia-Belgium-Luxemburg-Német-Ausztria-Mo útvonalon keresek társaságot HETERO alapon!!!!
Sziasztok Vasárnap Frankfurtba útitársat keresek
Péntek kora du.Bp. Kecskemét Debrecen útvonalon megyek, szívesen vinnék Lányt, Párt kis huncutság fejében.
maszivdki@gmail.com
maszivdki@gmail.com
Sziasztok !
-
Békésbe megyek swinger házibuliba! útitársakat keresek 2017- 10-7 én szombaton !Tervezett útvonal: Budapest - Szolnok- Törökszentmiklós -Mezőtúr-Gyomaendrőd -Mezőberény érintésével Békés . !!Csak üzenetben érdeklődjetek!
-
Békésbe megyek swinger házibuliba! útitársakat keresek 2017- 10-7 én szombaton !Tervezett útvonal: Budapest - Szolnok- Törökszentmiklós -Mezőtúr-Gyomaendrőd -Mezőberény érintésével Békés . !!Csak üzenetben érdeklődjetek!