Péntek kora du.Bp. Kecskemét Debrecen útvonalon megyek, szívesen vinnék Lányt, Párt kis huncutság fejében.
maszivdki@gmail.com
maszivdki@gmail.com
Sziasztok !
-
Békésbe megyek swinger házibuliba! útitársakat keresek 2017- 10-7 én szombaton !Tervezett útvonal: Budapest - Szolnok- Törökszentmiklós -Mezőtúr-Gyomaendrőd -Mezőberény érintésével Békés . !!Csak üzenetben érdeklődjetek!
-
Békésbe megyek swinger házibuliba! útitársakat keresek 2017- 10-7 én szombaton !Tervezett útvonal: Budapest - Szolnok- Törökszentmiklós -Mezőtúr-Gyomaendrőd -Mezőberény érintésével Békés . !!Csak üzenetben érdeklődjetek!
4 diszkrét sportos 40-es pasi hölgyet hölgyeket párt keres okt 8-9-10 Hotel Mátra Lifestyle-s pihenésük izgalmassá tételéhez. Esetleg csak én is csatlakoznék ott pihenő párhoz.
Oktober 6-an Budapest-Balaton utvonalon utazok delelotti indulassal. Valaki kis kaland kozben?
Sziasztok.22 éves,diszkrét,sportos,ápolt,debreceni biszex srác vagyok.Pasikat keresek minden jóra, vgy párokat! Társkeresőn vannak képeim, nézzétek meg s írjatok. Hello.
Sziasztok! Délben indulok beesősről veszprémbe. Útitársat keresek. Jelentkezés privátban
Sopron pestt utvonalon valaki hozlak viszlek
Helló! Holnap, azaz szombat kora délután indulok Bp.-re Miskolcról! Lányt, vagy egy párt el tudok vinni, aki/k útba esnek! Jelentkezés lehetőleg telefonszámmal, mert holnap már nem igazán fogok levelezgetni!
Ma indulok szeged pest útvonalon valakit elvinnék hogy jót szórakozzhassunk...
Jár valaki MA KAPOSVÁR környékén átutazóban délután 5-8 között?
Nagyon bevállalós bi-passziv srác vagyok.
Gyere / gyertek használjatok kedvetekre
Helyem van!
Nagyon bevállalós bi-passziv srác vagyok.
Gyere / gyertek használjatok kedvetekre

Helyem van!
Hétfőn Miskolc,Hegyeshalom közt szivesen fuvarozlak.
Péntek reggeli órákban indulok Budapest-Kecskemét útvonalon, főként női társassággal szeretném eltölteni ezt az időt.
Ma este valaki kocsikázni Budapest-székesfehérvár környéke? Párok,lányok

Nemsokára Debrecenből indulok Ceglédre, utitársamat keresem vagy útközben kalandoznék.
4 diszkrét sportos 40-es pasi hölgyet hölgyeket párt keres okt 8-9-10 Hotel Mátra Lifestyle-s pihenésük izgalmassá tételéhez. Esetleg csak én is csatlakoznék ott pihenő párhoz.
Sajnos a telefonom nem engedi a privát levél küldését csak az olvasását. Ide tudok válaszolni. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 10:23
Törölt felhasználó (817013)

Szerda: Kecskemét- Pozsony - Kecskemét? Csaj vagy bi pasi jönne velem?
Szerda: Kecskemét- Pozsony - Kecskemét? Csaj vagy bi pasi jönne velem?
Holnap délután 4-5 körül indulok Miskolcról Bp.-re (Glory), ha van ebből az irányból lány, illetve páros, akinek arra lenne dolga.......
4 diszkrét sportos 40-es pasi hölgyet hölgyeket párt keres okt 8-9-10 Hotel Mátra Lifestyle-s pihenésük izgalmassá tételéhez.
Most indulok Vácról Kecskemétre. Pasit csajt elviszek.