Lányok, most valaki Rétság Salgótarján útvonalon? pd8501@gmail.com
Jövő péntekre (03.24.) Budapest-Siófok-Kaposvár útvonalra keresek útitársat 18-45-ös nő személyében. Kölcsönös szimpátia esetén "fizetséget" elfogadok, esetleg a hétvége folyamán össze is futhatunk kicsit többre, illetve adott esetben hétfő délelőtt a visszaútban is tudok segíteni. Csak egy útitársat keresek, ha többen jelentkeznek fotó alapján döntök, így mellékelj léci egyet magadról: hunterr87@gmail.com
Én veszprémi igényes férfi vagyok,fiatal lányokat, idősebb hőlgyket, párokhoz is csatlakoznék! Valós személy vagyok, és szava hihető ember!
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv
Kedd délelött 11:00 fehérvár, -Bp.
Üdv!Holnapi nap Balatonfüreden lesz egy kis dolgom.Tíz óra magasságában indulok pestről,délután vissza.Ápolt nő,illetve pár társaságát,örömmel venném.Szexuális aktus nem feltétel,csak nem akarok egyedül autózni.Privát jelentkezéseteket várok.Köszönöm.
Sziasztok, kivárda, Mátészalka, Nyíregyháza kórnyékén keresnék hölgyet, érzéki együttlétre. Ápolt, sportos 40 - es ffi vagyok.délután indulok vissza Budapestre ha gondolod társulj,,
Budapest, Regesburg 16.án Hölgyet keresek!
Budapesten keresem sofőrömet, akit rendszeres fuvarozgatásomért cserébe finom kézimunkával jutalmaznék. Érdeklődni privát üzenetben!
Sziasztok Miskolc Bécs vasárnap délután hölgyet keresek
Ma Keszthely Székesfehérvár vonalon utazunk.
Fiút, lányt vagy párt szívesen látnánk útitársnak.
Fiút, lányt vagy párt szívesen látnánk útitársnak.
Sziasztok!
Salgotarjanbol budapestre megyek ma delutan!Nő,pár esetleg?
Privat uteneteket varok!
Igenyes megbizhato vagyok
Salgotarjanbol budapestre megyek ma delutan!Nő,pár esetleg?
Privat uteneteket varok!
Igenyes megbizhato vagyok

14:00 ó Vásárosnamény -Budapest utvonalok közlekedek aki szeretne velem taltani irjon!!!
Ma délután Budapest Szeged útvonalra keresek utitársan hölgyet vagy párt! 06706545777
Szombathely-Bécs között kéthetente vasárnaponként útitárs lennék.Bővebben csak privátban!
Kedd-Péntek délután 2kor Hatvanban aktiv pasi szopatna/dugna egy 23 éves passziv pasit a kocsidban
Sziasztok! Március 15.-én veszprém-miskolc útvonalon szívesen elvinnék valakit, vagy valakiket. Esetleg ezen az útvoalon meglátogatnék hölgyet, párt kizárólag hetero alapon. Ha valaki esetleg benne volna a találkozóban kérem jelezze.
Sziasztok március 18 wolsvagen Zánkai találkozóra keresünk kiserőket 20-40 év közötti hölgyek részére két főt várunk privát üzenetben minden mi állunk
Pénteken Ráckevére vagy a lukácsba esetleg swingerbe mennék párt vagy hölgyet keresek aki velem tartana !
Kedden Kecskemétről Szolnokra déli óràkba visszafelé,lànyok érdekel valakit?
Sziasztok szombat 4. estére párral ismerkednénk D.L. klub látogatáshoz akár közös utazással is Győr és környékéről