Sziasztok! Holnap (kedd) Debrecen-Budapest-Győr útvonalon megyek. Debrecen-Budapest útvonalra még nincs útitársam. Hölgy jelentkezését várom! Hajnali indulás!
Szia biztos lesz bátor...csak jelentkezni nem mer ,,,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 30. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 30. vasárnap 12:01
Törölt felhasználó (931596)

Sziasztok! Kedden, kb 14:00 óra magaságában , mikolcról -gyöngyösre utazom...utitársat vagy esetleg ütközben egy kis kitérőt tehetek..ha van kedved picit szórakozni ! Várom a bátor jelentkezőket..?!

Sziasztok! Kedden, kb 14:00 óra magaságában , mikolcról -gyöngyösre utazom...utitársat vagy esetleg ütközben egy kis kitérőt tehetek..ha van kedved picit szórakozni ! Várom a bátor jelentkezőket..?!

Ma du Füredröl megyek Pestre. Nyitott lány, par csatlakozhat...
Ma megyek délután Bp-ről szegedre az indulás időpontja rugalmas....
Ma délután Balatonlelle és Budapest között lenne hölgy aki csatlakozna?
Valaki megy ki a reptérhez ma este párt vagy szolo pasi is szoba jöhet max 30 ig sexy pár vagyunk
Valaki megy ki a reptérhez ma este párt vagy szolo pasi is szoba jöhet max 30 ig sexy pár vagyunk
Sziasztok! Augusztus 3-án Vácról Budapesten keresztül Székesfehérvárra megyek Fezen fesztiválra. Utitársakat keresek.
Ma este 8 kor Pestről megyek Balatonfüredre...
Perverz kis ribancot vagy párt keresek Budapesten. Magas, potens, perverz férfi vagyok. Privátban elértek.
Vasárnap Budapest-Balaton

Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Ma délután Veszprém Pécs közötti útra keresek párt vagy hölgyet átlagos legyen.
Nagykanizsáról Budapestre hétközben,oda vissza keresek rendszeres alkalmakra fuvart. Egy személy kevés csomag,a többit személyes üzenetben.
Sziasztok! A mai napra vagy akàr egész napos programhoz keresem tàrsam akàr többek személyében, hosszas együtléthez! Csak bp
Tudom reménytelen de egy próbát megér még.Szerdán reggel Barcs-Pécs-Paks-D.-Újváros vonalon csajt,nőt elvinnék.
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, ígényes hasonló beálitottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
Sziasztok! A mai napra keresem a partnerem/im hosszas együtlétre kényeztetésre! ! Csak bp
Most valaki hölgy v pár bp röl parkanyba csatlakozna?