Szombathely-Bécs között kéthetente vasárnaponként útitárs lennék.Bővebben csak privátban!
Kedd-Péntek délután 2kor Hatvanban aktiv pasi szopatna/dugna egy 23 éves passziv pasit a kocsidban
Sziasztok! Március 15.-én veszprém-miskolc útvonalon szívesen elvinnék valakit, vagy valakiket. Esetleg ezen az útvoalon meglátogatnék hölgyet, párt kizárólag hetero alapon. Ha valaki esetleg benne volna a találkozóban kérem jelezze.
Sziasztok március 18 wolsvagen Zánkai találkozóra keresünk kiserőket 20-40 év közötti hölgyek részére két főt várunk privát üzenetben minden mi állunk
Pénteken Ráckevére vagy a lukácsba esetleg swingerbe mennék párt vagy hölgyet keresek aki velem tartana !
Kedden Kecskemétről Szolnokra déli óràkba visszafelé,lànyok érdekel valakit?
Sziasztok szombat 4. estére párral ismerkednénk D.L. klub látogatáshoz akár közös utazással is Győr és környékéről
Lányok valaki vasárnap reggeli órákban Rétság Salgótarján útvonalon?
Csütörtökön délután indulok passaubol Miskolcig vissza vasárnap reggel
Sziasztok! Holnap 8-kor Nyíregyröl Pest Délután vissza, Párt hölgyet szívesen elvisszek/ megbeszéljük/. Üdv
A heten kecel kozeleben valaki??? Keressetek
győr ipartelep most szopatnék, vagy 17 körül budaörs bevásárlóközpont
Hello. Sportos, 22 éves, debreceni pasi vagyok. Fiukat keresek diszkrét,igényes szexre. Akit érdeklem írjon.
Sziasztok , holnap reggel szexéhes hölgy utast szívesen felvennék : Tatabánya -Szeged irányba haladok oda - vissza .
Győrből valaki Budapestre kb 30 perc múlva

Sziasztok. Szombaton irány Sárvár. Szivesen ismerkedem,barátkozom nemtől,kortól függetlenül. Tatáról indulok, akár el is vihetlek
Csatlakoznék Március 4-én úgy hajnal 1-2 órától valakihez aki Bécsből tart Budapestre vagy Dombóvár felé!
Tele vagyok csajok....fiatal fiúk. Van értelme itt keresni?
Ma délután ki szop le egy kemény faszt? Sok ondó a jutalom. Bp Győr között jo vagyok.
Sziasztok. Szombaton irány Sárvár. Szivesen ismerkedem,barátkozom nemtől,kortól függetlenül. Tatáról indulok, akár el is vihetlek.