Sziasztok,
Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz Vas, Veszprém, Gy.-M.-S megyékben. Ha valakinek szólóban lenne kedve hancúrozni is azt is meg tudjuk beszélni, várok ötleteket. 35 éves szép farkú fiú vagyok
Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz Vas, Veszprém, Gy.-M.-S megyékben. Ha valakinek szólóban lenne kedve hancúrozni is azt is meg tudjuk beszélni, várok ötleteket. 35 éves szép farkú fiú vagyok
Sziasztok. 10.èn indulok Kecskemètről Münchenbe. Szivesen elviszek bàrkit ellenszolgàltatàs nèlkül, csak ne keljen egyedül menni

Sziasztok!Ma ismét Kecskeméten van dolgom.Nyolc körül indulok Pestről,aztán dél körül vissza.Valakinek egy ingyen fuvar?Lány,pár személyében.
Sziasztok!Kecskemétről indulok Budapestre.Lány,pár társaságát örömmel fogadnám.
Kitérő nem akadály.Diszkréció,higiénia adott.

Sziasztok ma kora délután székesfehérvárrol indulok, budapest -és gyömröre lány vagy hölgy aki velem tartana?sportos ápolt pasi vagyok
Holnap délután békéscsaba-nyíregyháza☺️ egy hely lesz az autóban hölgy részére!
Sziasztok. Holnap reggel tatáról gárdonyra megyek. Szivesen vennék utitársat

Sziasztok! Ma megyek Budapestről Veszprémbe. Szivesen elvinnék valakit akár csak egy kötetlen beszélgetésre
Holnap Mohács-Győr útvonalon megyek, hölgy befér!
Sziasztok. Holnap reggel Tapolcárol indulok Budapestre. Uti társat keresek kötetlen beszélgetésre. Prívátban várom az esetleges jelentkezőt holnap reggel 7 óráig
Elfelejtettem írni, lehetőleg budapesti legyen az indulás

Sziasztok!
30 éves , mások szerint jó kiállású pasi vagyok, aki ma este szívesen fuvarozna egy kedves nyitott hölgyet bárhová ahová szeretné minden kötelezettség nélkül. Ha meg valami esetleg kialakul, akkor persze semmi rossznak nem vagyok az elrontója
30 éves , mások szerint jó kiállású pasi vagyok, aki ma este szívesen fuvarozna egy kedves nyitott hölgyet bárhová ahová szeretné minden kötelezettség nélkül. Ha meg valami esetleg kialakul, akkor persze semmi rossznak nem vagyok az elrontója

Sziasztok.Veszprémből megyek Tapolcára. 15:00-kor indulok. Elsősorban egy tabumentes beszélgető partnert keresek
Sziasztok! Holnap Bp-Nyháza oda-vissza valaki(k)?
Szerdán délelőtt Budapest-Ózd vonalon szívesen szállítok...

szia. Szólj ha menni akarsz valahova
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 14:41

Törölt felhasználó (1308722)

Sziaztok,,,,,Aki engem eddgi vitt autóval attól mindig spermásan száltam ki....Csöpögött rólam minden honnan...........Erika....
Veszprémből utaznék ma Gárdonyba,lenne fuvar arra?
Szombaton Békéscsabáról Budapest reptérre megyek a 46-os illetve a 4-es út érintésével.szolnoknál megállok a nagy parkolóban
Sziasztok! Szívesen utaznék együtt kedves lánnyal nővel! heti szinten autózom általában Budapest és Rotterdam utvonalon oda vissza! érdeklődni privátban! Szép estét mindenkinek!
Szívesen elvinnélek én is valahova kocsival
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 14:41

Törölt felhasználó (1308722)

Sziaztok,,,,,Aki engem eddgi vitt autóval attól mindig spermásan száltam ki....Csöpögött rólam minden honnan...........Erika....