Sziasztok ! Ma este szívesen autóztatnék hölgyet Jáazberény környékén és szívesen kényeztetném is. Írj privátot ha gondolod.
Dombóvàr-Győr???
Most indulok
06305852332
Hölgyek???
Most indulok
06305852332
Hölgyek???
Holnap hajnalban Dombóvàr-Győr???
Minden kötelezetségnélkül!
Minden kötelezetségnélkül!
Időssebb bisex párt, vagy hölgyet keresnék közös nyaralásra.
Sziasztok. Mosonmagyarovarrol megyek pestre. Ha valakinek fuvarra lenne szuksege, irjon. Nem sexrol van szo. Segiteni szeretnek amiert nem varok semmit cserebe.
Sziasztok!Balatonfüredről indulok Budapestre,ezúttal vonattal.Lány,pár társaságát örömmel fogadnám.
Hétfőn Szekszárd-Kecskemét-Budapest útvonalon autózom. Hölgyeket szívesen elvinnék! Ha érdekel írj privit vagy mail-t mondi@hotmail.hu
Sziasztok, szombaton este 7-kor Bp. belvárosából Dunaföldvárra utazom, ha valaki csatlakozna hozzám, szívesen elviszem. 36 éves ffi vagyok, privát üzenetben várom most is a jelentkezést.

Sziasztok!Ma 9:00-kor indulok Szegedre. Utitársnőt keresek.
Kötlezettség nincs, kölcsönös szimpátia esetén bármi megtörténhet. 180/89 sportos ápolt pasi vagyok. Privát üzenetet küldj.
Kötlezettség nincs, kölcsönös szimpátia esetén bármi megtörténhet. 180/89 sportos ápolt pasi vagyok. Privát üzenetet küldj.
Sziasztok.
Hetfon delelott szerdtnek eljutni pestrol gyorbe. akihez bs tudok tarsulni kerem irjon privat mailt. 36 eves apolt sportos magas ferfi vagyok
Hetfon delelott szerdtnek eljutni pestrol gyorbe. akihez bs tudok tarsulni kerem irjon privat mailt. 36 eves apolt sportos magas ferfi vagyok
Sziasztok! Cegléden és környékén hölgyet, párt keresek.
Hétfőn reggel Veszprém-Körmend útvonalra?
Sziasztok holnap pénteken reggel Bátonyterenye és környékére utazom keresem hölgy társágát aki elkisér!
Sziasztok! Holnap 05.00-h Veszprémböl indulok B.P-re. Valaki velem tart?
Sziasztok! Cegléden és környékén keresek hölgyeket, párokat kellemes kikapcsolódásra. Jelentkezni privátban.
Olyan hölgyet keresek, akit izgat ha meztelenre/szexi fehérneműre vetkőzhet egy autóban menet közben és kéréseim szerint simogathatja magát... Budapest és környéke.
Csütörtök este indulok szegedre, útitársat keresek, képeim az adatlapomon: )! Írj és a részleteket megbeszéljük.
Vigyázzatok, kiváncsi feleség egy kamu!!!!!!!!!
Sziasztok!
Szerdán, 6-án Dunaújváros-Budapest útvonalon fogok utazni, 12:30-as indulással.
Ha velem tartanál, szívesen elviszlek, üzenetben várom a jelentkezésed.
Szerdán, 6-án Dunaújváros-Budapest útvonalon fogok utazni, 12:30-as indulással.
Ha velem tartanál, szívesen elviszlek, üzenetben várom a jelentkezésed.

Valaki jönne velem Münchenbe? Indulás Szombathelyről kb 16:30-kor.Válasz priviben.