Csorna-Dombóvàr
Van hely
Indulàs ma délutàn olyan 5körül
kisbakancs5@gmail.com
Van hely
Indulàs ma délutàn olyan 5körül
kisbakancs5@gmail.com
Budapesten vagy nógrád megyében utitársat keresek, hölgy vagy pár, akár szexmentesen is
csak autozás, beszélgetés, vagy eltaxizlak ahová szeretnéd : )

9fele indulok kecskemetrol pestre! Valaki utitarsnak?
Kecskemetrol megyek budapestre holnap. Utitarsat keresek. Vagy utkozbeni tarsat

Sziasztok! Holnapi napra keresek útitársat Bécs Budapest útvonalra. én 35 átlagos pasi vagyok! Délutáni óráktól!
Sziasztok!Budapest-Szántód útvonalon lány pár?Oda vissza,mostanában indulok.
Sziasztok! Valaki jászberény környékén egy kis autókázás ?
Elhanyagolt,vastag faszú,kamionos v àtutazó,érett urat szopnék alaposan,végig,egyoldalúan Tatán!!Diszkr adott ès elvàrt!
ma este{kb 6-7 ora} Budapastről Balatonszentgyörgyig szexéhes uti társam lehetsz,írjál ha érdekel
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Vasárnap 18:10-kor valaki Tök-Perbál-Zsámbék-Bicske környékén egy jó kis autós kalandra?
Csajok fiúk írjatok!
Csajok fiúk írjatok!
Sziasztok. Bp-Miskolc utvonalon közlekedek, változo időpontba, de mindig hétvégente. Kedves hölgy levelét várom. Üdv, B
Sziasztok ! Este Budapest-Jászberény úti céllal úti társat keresek hölgy személyében.
27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
Ma Budapestről Debrecenbe valaki? Szivesen elvinném!

27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban
mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.

Elhanyagolt,vastag faszú heteró kívancsi srac v úr aki Tatán jàr,szopatna egy alaposat,egyoldalúan?Vagy elvinne magaval útitarsnak akar többszörbis megallhatunk...kamionos esetleg?Diszkréció adott ill elvàrt!Privát üzenet,adatlapot olvasd!!
Sziasztok!
Szerdára hölgy útitársat keresek Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest útvonalra.
Szerdára hölgy útitársat keresek Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest útvonalra.
21-én Tatabánya - Dunaföldvár - Kecskemét - Békéscsaba útvonalon megyek Gyulára. Hogy ne egyedül legyek, szívesen veszek útitársat.
Most Békésre Petről és délután vissza valaki? Hölgy pár?