Lenne valakinek (lány 18-40) kedve velünk tartani Balatonberénybe az aug.20.-ai hétvégére? Pénteken reggel indulunk Egerből és vasárnap este jövünk vissza. Mi egy 29é lány és 45é pasi vagyunk. Ha érdekel írj!
Lenne valakinek (lány 18-40) kedve velünk tartani Balatonberénybe az aug.20.-ai hétvégére? Pénteken reggel indulunk, vasárnap este jövünk vissza. Mi egy 29é lány és 45é pasi vagyunk. Ha érdekel írj!
Szerda késő délután Bp-Békéscsaba útvonalon elvinnék egy vagány pasit, 42 éves 166/67 párommal
Hello csütörtökön Sz.udvarhelyröl megyek Tokajba ha érdekel valakit érdekel
Egész délelőtt Szolnokon vagyok am 11-óra fele megyek Békéscsabára szívesen találkozok egy kanos aktív szeretőmmel!!! vagy valakivel

20-60 közötti hölgyet keresek hétvégére 3 nap 2 éjszaka wellnes......én állok mindent írj privát üzit......az se baj ha imádod a sexet
Szerda késő délután Bp-Békéscsaba útvonalon elvinnék egy vagány pasit, 42 éves 166/67 párommal.
hétfő este debrecen-budapest utvonalon közlekedünk,lányt elvinnénk..................
Sziasztok
Pontosítok, ma 1 körülindulok, valaki ?
Pontosítok, ma 1 körülindulok, valaki ?

Sziasztok
Szombat délután indulok Budapestről Szolnok , Fegyvernek irányba. Valaki ?
Szombat délután indulok Budapestről Szolnok , Fegyvernek irányba. Valaki ?

Sziasztok. Nèmetországi utamhoz keresek hölgyet vagy bi pasit, 1 hètre. Anyagiakat állom. Helyes 38 èves sportos pasi vagyok. Levelekre válaszolok, bi pasival mèg nem voltam ebben kezdő vok.
Sziasztok! Holnap reggel Tapolca Veszprém Budapest útvonalra útitársat keresek
Sziasztok,
Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz Vas, Veszprém, Gy.-M.-S megyékben. Ha valakinek szólóban lenne kedve hancúrozni is azt is meg tudjuk beszélni, várok ötleteket. 35 éves szép farkú fiú vagyok
Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz Vas, Veszprém, Gy.-M.-S megyékben. Ha valakinek szólóban lenne kedve hancúrozni is azt is meg tudjuk beszélni, várok ötleteket. 35 éves szép farkú fiú vagyok
Sziasztok. 10.èn indulok Kecskemètről Münchenbe. Szivesen elviszek bàrkit ellenszolgàltatàs nèlkül, csak ne keljen egyedül menni

Sziasztok!Ma ismét Kecskeméten van dolgom.Nyolc körül indulok Pestről,aztán dél körül vissza.Valakinek egy ingyen fuvar?Lány,pár személyében.
Sziasztok!Kecskemétről indulok Budapestre.Lány,pár társaságát örömmel fogadnám.
Kitérő nem akadály.Diszkréció,higiénia adott.

Sziasztok ma kora délután székesfehérvárrol indulok, budapest -és gyömröre lány vagy hölgy aki velem tartana?sportos ápolt pasi vagyok
Holnap délután békéscsaba-nyíregyháza☺️ egy hely lesz az autóban hölgy részére!
Sziasztok. Holnap reggel tatáról gárdonyra megyek. Szivesen vennék utitársat

Sziasztok! Ma megyek Budapestről Veszprémbe. Szivesen elvinnék valakit akár csak egy kötetlen beszélgetésre