Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Hölgyeket, párokat keresek szexre, masszázsra.
addmeg tel.számod hívni foglak!
valaki Győrből Nagykanizsa felé ?

Sziasztok! Holnap valaki?

Ma valaki érden környékén?
Sziasztok! Hétfőn megyek Székesfehérvárról Győr felé. Párt és hölgyet szívesen vinnék magammal. A fuvar természetben ledolgozandó!

Sziasztok!50 eves korig holgy utitarsat keresek a Tavol-Kelet-re(en 36)!Mindent en allok,reszletek privatban!Kolcsonos szimpatia szugseges!Irj ram es kerdezz ,semmit nem veszthetsz vele!
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Sziasztok!hölgyek és párok társaságát keresem kerékpáros huncutkodáshoz...válaszokat privátban várom...
Ma Badapest->Debrecen útvonalon szívesen viszek hölgyet/hölgyeket délelőtt, majd délután Debrecen ->Budapest útvonalon!
Jelentkezni privát üzenetben lehet!

ma valaki pécs békéscsaba?
Hol mikor?

Gyor szex Ma !!!pestre jovok Visza
Jászságból valaki Budapest felé nem kocsikázik??
Holnap napközben Pest megyében járok-kelek, Női utitársam keresem
Sziasztok,
Ma délután Szegedröl Budapestre örömmel viszek hölgyet-párt.
Ha megbízható kötelezettségektől mentes utitársat keresel, ne habozz írj.
Privát üzenetet küldjetek, nézem
Ma délután Szegedröl Budapestre örömmel viszek hölgyet-párt.
Ha megbízható kötelezettségektől mentes utitársat keresel, ne habozz írj.
Privát üzenetet küldjetek, nézem

Sziasztok!
Úgy alakult, hogy egy rövid (most péntek délutántól vasárnapig) nyugat-európai repülős kiruccanáshoz a kolléga lebetegedett, egyedül maradtam, bevállalós hölgy társaságot szívesen látnék
Kb. fél óra üzleti dolgom van kint, amit elintézhetünk közben, egyébként szabad program, városnézés, evés-ivás.
Úgy alakult, hogy egy rövid (most péntek délutántól vasárnapig) nyugat-európai repülős kiruccanáshoz a kolléga lebetegedett, egyedül maradtam, bevállalós hölgy társaságot szívesen látnék

Budapest-Balatonfüred útvonalon oda vissza ápolt pár,lány társaságát örömmel venném.Fotók a társkeresőben.
Velence tó- Budapest-Hatvan-Pásztó vonalon női útitárs jöhet ma este vagy holnap reggel.
Sziasztok, vaárnap reggel Bp-ről Nyíregyházára utazom szívesen veszem ha lenne hölgy utitársam!
Üdv T
Üdv T