holnap délután körmendről megyek pestre, csütörtök délelőtt pedig visszafelé. valaki?
priviben írj
priviben írj
Jövök ]megyek egész nap, utitársnőt keresek.

Holnap este hölggyel, párral ismerkednék. Extrémebb dolgokban is benne vagyok. Kocsim van, helyem nincs. Ápolt, megbízható, diszkrét pasi vagyok.
02.08-án reggel indulok Zürich Winterthurból Mo.ra. Nő útitárs jöhet.
Sziasztok!
Játékaink megvalósításához keresünk nem mindennapos járműveket.
Lakóautó,limuzin,Hajó,vitorlás...Ezeknek a kölcsönzése nem olcsó,....ezért ha lenne valaki,valakik
akiknek van ilyen,és szívesen felajánlaná egy kis kukkolásért cserébe..azt szívesen vennénk
Válaszokat privátban várjuk...
Köszi
Játékaink megvalósításához keresünk nem mindennapos járműveket.
Lakóautó,limuzin,Hajó,vitorlás...Ezeknek a kölcsönzése nem olcsó,....ezért ha lenne valaki,valakik

Válaszokat privátban várjuk...
Köszi
Elhanyagolt,vastag faszú,kíváncsi srác(ok) vagy nős úr(ak)aki Tatán jár és szopatna egy alaposat,egyoldalúan!!Diszkréció adott,elvàrt!Igényes bi fiú
Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Győr, Pápa környékéről keresek szexpartnereket 30-50 éves korig! Nők, esetleg párok jelentkezését várom privát üzenetben!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Holnap kora reggel indulok Debrecenből és Hegyeshalomig hölgyet szivesen elviszek bárhol megállok!
Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Győr, Pápa környékéről keresek jövő hétre alkalmi szexpartnereket 30-50 éves korig! Nők, esetleg párok jelentkezését várom!
Vértesszőlős-Budapest útvonalat járom naponta. Ha jól jönne egy fuvar, írj!
Sziasztok!
Holnap délután szegedről-békéscsabára lányok vagy párok?
Holnap délután szegedről-békéscsabára lányok vagy párok?

Útitársat keresek ma estére Kecskemétről mennék Budapestre, akár vonattal akár kocsival!
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Sziasztok
Január 22-én,pénteken dél körül indulok Siófokról Budapestre!
Szívesen vinnék magammal hölgyet,pasit, valakit!
34 éves biszex pasi vagyok!!
Január 22-én,pénteken dél körül indulok Siófokról Budapestre!
Szívesen vinnék magammal hölgyet,pasit, valakit!
34 éves biszex pasi vagyok!!
Pénteken Debrecenből megyek Pestre délelőtt, majd este vissza Debrecenbe..
Ha valaki szeretne velem utazni..várom a levelét
Ha valaki szeretne velem utazni..várom a levelét

Budapest-Mezőkövesd útvonalon,hölggyel ismerkednék!Privát üzenetet írj!
Sziasztok!
Holnap reggel megyek Budapestről Debrecenbe, majd délután Debrecenből vissza Budapestre. Hölgyeket szívesen fuvarozok
Érdeklődni/jelentkezni privátban lehet
Holnap reggel megyek Budapestről Debrecenbe, majd délután Debrecenből vissza Budapestre. Hölgyeket szívesen fuvarozok

Érdeklődni/jelentkezni privátban lehet

Ma 17óra körül indulok Mezőkövesdről Budapestre autópályán,de szívesen teszek kitérőt.Útitársam keresem,hölgy személyében!
Jan.18-án Szkfv-Szeged-Szkfv útvonalon hölgy?
Ma, este 7-8 óra között Kecskemétre mennék Budapestről, útitársat keresek!