Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Győr, Pápa környékéről keresek jövő hétre alkalmi szexpartnereket 30-50 éves korig! Nők, esetleg párok jelentkezését várom!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Vértesszőlős-Budapest útvonalat járom naponta. Ha jól jönne egy fuvar, írj!
Sziasztok!
Holnap délután szegedről-békéscsabára lányok vagy párok?
Holnap délután szegedről-békéscsabára lányok vagy párok?

Útitársat keresek ma estére Kecskemétről mennék Budapestre, akár vonattal akár kocsival!
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Sziasztok
Január 22-én,pénteken dél körül indulok Siófokról Budapestre!
Szívesen vinnék magammal hölgyet,pasit, valakit!
34 éves biszex pasi vagyok!!
Január 22-én,pénteken dél körül indulok Siófokról Budapestre!
Szívesen vinnék magammal hölgyet,pasit, valakit!
34 éves biszex pasi vagyok!!
Pénteken Debrecenből megyek Pestre délelőtt, majd este vissza Debrecenbe..
Ha valaki szeretne velem utazni..várom a levelét
Ha valaki szeretne velem utazni..várom a levelét

Budapest-Mezőkövesd útvonalon,hölggyel ismerkednék!Privát üzenetet írj!
Sziasztok!
Holnap reggel megyek Budapestről Debrecenbe, majd délután Debrecenből vissza Budapestre. Hölgyeket szívesen fuvarozok
Érdeklődni/jelentkezni privátban lehet
Holnap reggel megyek Budapestről Debrecenbe, majd délután Debrecenből vissza Budapestre. Hölgyeket szívesen fuvarozok

Érdeklődni/jelentkezni privátban lehet

Ma 17óra körül indulok Mezőkövesdről Budapestre autópályán,de szívesen teszek kitérőt.Útitársam keresem,hölgy személyében!
Jan.18-án Szkfv-Szeged-Szkfv útvonalon hölgy?
Ma, este 7-8 óra között Kecskemétre mennék Budapestről, útitársat keresek!
Ma délután 4 kor Ajkáról _Budapestre hölgyet fuvaroznék !
Szia LÁNYOK.PÁROK!
jan 17 én miskolc-budapest-tatabánya útvonalon ha jó hangulatba szeretnél utazni írj
jan 17 én miskolc-budapest-tatabánya útvonalon ha jó hangulatba szeretnél utazni írj
Sziasztok! jan.21-én kora délelőtt indulunk Bp.-ről Békéscsaba irányába. Szívesen viszünk el...amennyiben belevaló lány,vagy pár vagytok

Január 15-én Nyíregyháza közléből Budapestre elvinnélek, én bi női rucis vagyok.
Sziasztok
Január 22-én Siófok-Budapest útvonal!!
Szívesen vinnék magammal valakit!34 éves biszex pasi vagyok!!
Január 22-én Siófok-Budapest útvonal!!
Szívesen vinnék magammal valakit!34 éves biszex pasi vagyok!!
Sziasztok, gondoltam időben írok, hátha akad útitársam. Január 15-én utaznék Budapestre, -Szabolcsból az M3
-as autópályán. Nyíregyháza környékén felvennék olyan személyt aki elkísérne. Én női rucis, uni, bi vagyok, aki útközben akár többször is szopna, illetve meg is dughatnál, természetesen szexiruciban lennék.
-as autópályán. Nyíregyháza környékén felvennék olyan személyt aki elkísérne. Én női rucis, uni, bi vagyok, aki útközben akár többször is szopna, illetve meg is dughatnál, természetesen szexiruciban lennék.
jo megjelenesu, diszkret 24eves 187cm 74kg sulyu sportolo miskolci srac keres not, holgyet, part hosszu illetve alkalmi kapcsolatra is, akar anyagi tamogatast is nyujthatok! Borsog megye vagy a kozeleben
Hetero alapon erdekel kizarolag
Kocsim van, utazni tudok, helyet tudok biztositani.
Kepet tudunk cserelni, tudunk skypeolni, talallkozhatunk is!
Varom a leveleket es meg tudunk beszelni mindent
Hetero alapon erdekel kizarolag
Kocsim van, utazni tudok, helyet tudok biztositani.
Kepet tudunk cserelni, tudunk skypeolni, talallkozhatunk is!
Varom a leveleket es meg tudunk beszelni mindent
Senki nem akar utazni ?
(Ez egy válasz gerisso üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 20:05

Jan 3 Győrből autózom Budapestre,szivessen látok bi párokat hölgyeket sötétitett egyterümbe,bármi jóra