Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
Pécs Szeged holnap délután jőlgyeket keresek
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Sziasztok! Holnap délután, 2-3 óra körül indulok Komáromból Budapestre a régi 1-esen. Örülnék Hölgy útitársnak.
sofőrködnék, úgyis járhatnékom van mostanában

Sziasztok ,Ismerkednék párokkal lányokkal , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon
Diszkráció adott elvárt . 28 éves veszprémi srác vagyok , Fogadni nem de utazni tudok .mustang1932@citromail.hu . Swinger . illetve privát házibulik is érdekelnek

Holnap dél körül valaki ha megy pestről Debrecen felé beugranék.

Üdv!Balatonföldvárról indulok Pestre kb. 40 perc múlva.Ápolt pár,lány aki csatlakozna?
Hétfő este bp-sopron vonalon hölgyet vinnék!
Sziasztok! Holnap azaz hétfő reggel 9 óra körül indulok Pestről Mosonmagyaróvárra útitársat keresek kedves lány,
hölgy személyében!
Szép napot mindenkinek!
hölgy személyében!
Szép napot mindenkinek!
Huszonéves fiúként szívesen utaznék és hálás is lennék hölgyeknek, pároknak

Sziasztok! Szegdről indulok Budapestre dél körül. Hölgyet, Párt szívesen elviszek. Privát üzit küldjetek.
Sziasztok!
Holnap Budapest-Nyíregyháza-Debrecen-Budapest útvonalon hölgyet/hölgyeket szívesen viszek magammal Fizetés: természetben
Holnap Budapest-Nyíregyháza-Debrecen-Budapest útvonalon hölgyet/hölgyeket szívesen viszek magammal Fizetés: természetben

Bp-en és környékén hölgyet, párt keresek minden jóra.
Sziasztok ! Ma este szívesen autóztatnék hölgyet Jáazberény környékén és szívesen kényeztetném is. Írj privátot ha gondolod.
Dombóvàr-Győr???
Most indulok
06305852332
Hölgyek???
Most indulok
06305852332
Hölgyek???
Holnap hajnalban Dombóvàr-Győr???
Minden kötelezetségnélkül!
Minden kötelezetségnélkül!
Időssebb bisex párt, vagy hölgyet keresnék közös nyaralásra.
Sziasztok. Mosonmagyarovarrol megyek pestre. Ha valakinek fuvarra lenne szuksege, irjon. Nem sexrol van szo. Segiteni szeretnek amiert nem varok semmit cserebe.
Sziasztok!Balatonfüredről indulok Budapestre,ezúttal vonattal.Lány,pár társaságát örömmel fogadnám.