Sziasztok! Holnapi napra keresek útitársat Bécs Budapest útvonalra. én 35 átlagos pasi vagyok! Délutáni óráktól!
Sziasztok!Budapest-Szántód útvonalon lány pár?Oda vissza,mostanában indulok.
Sziasztok! Valaki jászberény környékén egy kis autókázás ?
Elhanyagolt,vastag faszú,kamionos v àtutazó,érett urat szopnék alaposan,végig,egyoldalúan Tatán!!Diszkr adott ès elvàrt!
ma este{kb 6-7 ora} Budapastről Balatonszentgyörgyig szexéhes uti társam lehetsz,írjál ha érdekel
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Vasárnap 18:10-kor valaki Tök-Perbál-Zsámbék-Bicske környékén egy jó kis autós kalandra?
Csajok fiúk írjatok!
Csajok fiúk írjatok!
Sziasztok. Bp-Miskolc utvonalon közlekedek, változo időpontba, de mindig hétvégente. Kedves hölgy levelét várom. Üdv, B
Sziasztok ! Este Budapest-Jászberény úti céllal úti társat keresek hölgy személyében.
27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
Ma Budapestről Debrecenbe valaki? Szivesen elvinném!

27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban
mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.

Elhanyagolt,vastag faszú heteró kívancsi srac v úr aki Tatán jàr,szopatna egy alaposat,egyoldalúan?Vagy elvinne magaval útitarsnak akar többszörbis megallhatunk...kamionos esetleg?Diszkréció adott ill elvàrt!Privát üzenet,adatlapot olvasd!!
Sziasztok!
Szerdára hölgy útitársat keresek Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest útvonalra.
Szerdára hölgy útitársat keresek Dunaújváros-Székesfehérvár-Budapest útvonalra.
21-én Tatabánya - Dunaföldvár - Kecskemét - Békéscsaba útvonalon megyek Gyulára. Hogy ne egyedül legyek, szívesen veszek útitársat.
Most Békésre Petről és délután vissza valaki? Hölgy pár?
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Cegléd és környékéről. Rugalmas a szabadidőm, akár napközben is ráérek.
Sárospatak Miskolc sárospatak nyirbátor utvonalra keresek utitársat
Sziasztok Sárvári fürdőzéshez keresek vasárnap késő délutánra vagy estére lányt , párt unatkozó háziasszonyt mindent lehet kötelező szimpátián múlik a dolog ugyis. A fürdötöl nem messze van szálláshelyem is , szóval minden adott egy kellemes éjszakához
28 éves igényes srác vagyok . Ide várom az üziket elérhetőséggel együtt mustang1932@citromail.hu

Sziasztok Sárvári fürdőzéshez keresek holnap késő délutánra vagy estére lányt , párt unatkozó háziasszonyt mindent lehet kötelező szimpátián múlik a dolog ugyis. A fürdötöl nem messze van szálláshelyem is , szóval minden adott egy kellemes éjszakához
28 éves igényes srác vagyok . Ide várom az üziket elérhetőséggel együtt mustang1932@citromail.hu