Szombaton Kecskemétről utazok Budapesten keresztül-Nyiregyházára,hölgyeket párokat szivessen elviszek.
Sokat autózom az országban, főleg kelet m o. Illetve bp környékén is,bevállalos párt, hölgyet szivesen vinnék...
Sziasztok!
Péntek délután (09.04.) Gödöllőről megyek Balatonboglár mellé motoros találkozóra, vasárnap délután jövök vissza.
Szállás, kaja megoldott.
Szombaton és vasárnap vannak programok, illetve lesz csoportos motorozás is.
Keresek olyan hölgy utast, aki szívesen töltené a hétvégét a fenti programokkal és a megadott útvonal környékéről tudna becsatlakozni hozzám.
Normális 35+ os pasi vagyok, kultúrált motorvezetéssel.
(Lehetőleg olyan jelentkezését várom, akik azért ült már túramotoron!)
Péntek délután (09.04.) Gödöllőről megyek Balatonboglár mellé motoros találkozóra, vasárnap délután jövök vissza.
Szállás, kaja megoldott.
Szombaton és vasárnap vannak programok, illetve lesz csoportos motorozás is.
Keresek olyan hölgy utast, aki szívesen töltené a hétvégét a fenti programokkal és a megadott útvonal környékéről tudna becsatlakozni hozzám.
Normális 35+ os pasi vagyok, kultúrált motorvezetéssel.
(Lehetőleg olyan jelentkezését várom, akik azért ült már túramotoron!)
Ma peströl székesfehérvárra 15 ora körül .lányt vagy bi fiut szivesen el vinnék .ut közben bármi megtörténhet ha akarod.
Most 6-án Székesfehérvár Siófok! Hölgyek valaki???

Valaki most délután BP - Pécs utvonalon ? akár teljes úton, akár csak egy szakaszon, vagy csak kitérek valahova

Szept.5-én Budapest- Balatonfenyves útvonalon lányt, párt vinnék!
Pénteken délután Nyírbátor-Mátészalka-Nyíregyh.-Budapest vonalon lányt, párt szívesen elviszek.

30-án Utazom Stuttgartból Tatabányára, hölgyeket szívesen elviszek
Írj privátot ha érdekel!

ma 1 óra múlva pestről miskolc tiszújvárosba vki hölgyek ??
Sziasztok!
Augusztus 30-ra keresek hölgy útitársat Pécs-Körmend vonalon! Ápolt, igényes, 27 éves srác vagyok smile
Augusztus 30-ra keresek hölgy útitársat Pécs-Körmend vonalon! Ápolt, igényes, 27 éves srác vagyok smile
Sziasztok!
Augusztus 31.-en megyek Magyarorszagrol Angliaba autoval, Ausztrian, Nemetorszagon stb. keresztul. Elsosorban holgyeket illetve parokat szivesen elviszek. Ha erdekel irj privatot, es megbeszeljuk a reszleteket!
Augusztus 31.-en megyek Magyarorszagrol Angliaba autoval, Ausztrian, Nemetorszagon stb. keresztul. Elsosorban holgyeket illetve parokat szivesen elviszek. Ha erdekel irj privatot, es megbeszeljuk a reszleteket!
es hova mennenk szivesen elkiserlek olyan szexehesen hogy menekulni fogsz tollem haha
ha neked jo ird meg hol mikor es megyunk
ha neked jo ird meg hol mikor es megyunk
Nyiregyhaza -kisvarda 22 utan ingyen fuvar?ezen a heten
Sziasztok! Holnap (08.25.) keresek HETERO szexéhes utitárs(ak)at Szeged - Budapest - Szeged útvonalon. Több infó privát üzenetben!

Biszex párt keresek, mindhárom fél örömére.
Minden finomat kipróbálnék.
Akár autós kalandba is benne vagyok.
Valamint spermát kedvelő lányt keresek, akár támogatásért cserébe
zsibbados@gmail.com
Minden finomat kipróbálnék.
Akár autós kalandba is benne vagyok.
Valamint spermát kedvelő lányt keresek, akár támogatásért cserébe
zsibbados@gmail.com
Holnap Debrecen -Nyiregyháza között autózgatok esetleg valaki aki unatkozik

Két jóképű, 30 as éveiben járó üzletember keres bevállalós, csinos barátnőpárost Horvátországi nyaraláshoz. All inclusive Aug 30- Szept 03 smile ) ! Fényképes bemutatkozást az alábbi emailcímre várunk: exkluzivnyarals2014@freemail.hu
Sziasztok!
Holnap délelőtt van egy kis dogom Nyíregyházán,bárkit szívesen viszek-hozok Debiből.
Holnap délelőtt van egy kis dogom Nyíregyházán,bárkit szívesen viszek-hozok Debiből.
Sziasztok ! Hétfőn mennék valamikor Pécsről Budapestre, van valaki aki csatlakozna ? Vagy valahol megvendégelne egy kv-bal ??