Sziasztok holnap megyek délkőrűl fehér várra fi lány?
Sziasztok
A jövő héten balatonakaratyán leszek vitorláson Hölgyet, barátnőket, párokat keresek utitársnak nudi, szex, és ami jólesik( garo30freemail)
A jövő héten balatonakaratyán leszek vitorláson Hölgyet, barátnőket, párokat keresek utitársnak nudi, szex, és ami jólesik( garo30freemail)
24-én hétfőn reggel megyek Lengyelországból Németországba. Párokat, hölgyeket szívesen elviszek. Egyeztetés e-mailben.
Naponta járok Eger Salgótarján között párhoz v hölgyhöz csatlakoznék
Sziasztok!
Volna kedve csatlakozni valakinek hozzám jövő héten?
Veszprém-Győr-Budapest-Székesfehérvár vonalon?
Volna kedve csatlakozni valakinek hozzám jövő héten?
Veszprém-Győr-Budapest-Székesfehérvár vonalon?
Ma délután valaki Bp - Pécs útvonalon ? =)
Sziasztok! Barátnőmet szeretném meglátogatni,Szolnokon vagyok a héten , ő meg Kecskeméttől kb 50-70 km re, ha valaki komolyan gondolja és normális nem szemtelen,és nem nyomulós na meg ápolt,akkor ha felvesz autóval Szolnokon, felesbe a benyó és cserébe közösen megcumiztatjuk a drágámat autódban! és vissza Szolnokra ! Holnap este megfelelő lenne! privibe írjatok,,,,köszi ui:nem bírom ki nélküle!

Csütörtök reggel, 7:47kor Kecskemétről induló Budapestre tartó vonaton keresném társaságom!
Kellemes napot kívánok! Párokat, hölgyeket keresek a hétvégén Budapesten, helyem van és szívesen fogadok a lakásomban, de utazni is tudok és kellemesen masszírozom is. Válaszokat PÜ-ben várom
Sziasztok, ma este indulok Szolnok Nagykata, Budapest, Tatabanya, Becs, Linz (es vissza) utvonal.valaki beszáll?
Ma valaki ismerkedne esetleg kukkolna a berényi nudin egy 40-es pasit (párok,lányok) illetve ha valaki jönne Balaton déli partról szívesen elviszem
Sziasztok
Motoros utitárs hölgyemet keresem...
Hölgyeket keresek a kor nem számít, lehetsz fiatal és érett ( a igazi MILF nőkért megveszek) fontos a külső de a kisugárzás még fontosabb.
Motorozunk egy jót és ha egymásra hangolódunk akkor ki tudja?: ) töltsük kellemesen a napot
mylfba@gmail.com
Motoros utitárs hölgyemet keresem...
Hölgyeket keresek a kor nem számít, lehetsz fiatal és érett ( a igazi MILF nőkért megveszek) fontos a külső de a kisugárzás még fontosabb.
Motorozunk egy jót és ha egymásra hangolódunk akkor ki tudja?: ) töltsük kellemesen a napot
mylfba@gmail.com
ma útitársat keresnék Győr -Balatonakali nudira hölgy pár vagy bi pár személyében de esetleg formás passzív is érdekelne Kb reggel 9 körül indulok
Sziasztok!
A sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek 30-45 közötti aktív bi pasit. (kamionosok előnyben!!!) Utitársad lennék (max egy hetes útra) és minden pihenőben a kedvedre tennék (szopatható, dugható vagyok, beöltözöm szexis ruciba, stb.)...
A sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek 30-45 közötti aktív bi pasit. (kamionosok előnyben!!!) Utitársad lennék (max egy hetes útra) és minden pihenőben a kedvedre tennék (szopatható, dugható vagyok, beöltözöm szexis ruciba, stb.)...
Holnap megyek reggel Kecskemétre valaki?
Sziasztok, ma reggel indulok Szolnok Debrecen Szolnok. Valaki?
holnap reggel.debrecen siofok utvonal.valaki beszáll?
van akinek itt összejött valami vagy valaki?
Sziasztok!
Vasárnap 17:00-kor indulok Piliscsaba -Bicske-Tatabánya útvonalon. Lányt hölgyet keresek kellemes időtöltésre.
Én 30-175-80. Írj üzit!
Vasárnap 17:00-kor indulok Piliscsaba -Bicske-Tatabánya útvonalon. Lányt hölgyet keresek kellemes időtöltésre.
Én 30-175-80. Írj üzit!
Sziasztok Hölgyek,Párok!
Ma dél körül indulok Csongrád-Budapest útvonalon M5.
Akár Csongrádról az útba eső településekre vagy az útba eső településekről Budapestre várom kedves utitársaim.
Ápolt, sportos, helyes, jó megjelenésű pasi vagyok.
Írjatok privit, aztán mindent megbeszélünk.
Ma dél körül indulok Csongrád-Budapest útvonalon M5.
Akár Csongrádról az útba eső településekre vagy az útba eső településekről Budapestre várom kedves utitársaim.
Ápolt, sportos, helyes, jó megjelenésű pasi vagyok.
Írjatok privit, aztán mindent megbeszélünk.