Sziasztok! Svájc, München, Salzburg, Bécs, Budapest útvonalon lány/pár szombaton csatlakozna?
Üzeneteket privátban

dec 15-én kedden Pécsről indulok Nagyatád-Nagykanizsa-Zalaegerszeg vonalon szívesen elvinnék belevaló útitársat. Indulás kb 16 óra Pécsről. Üzenetek privátban
Sziasztok!
2016. januári hajóútra keresem popószexkedvelő hölgy társaságát
2016. januári hajóútra keresem popószexkedvelő hölgy társaságát
Szeretek utazni és világot látni. Cserébe a pihenő idődben a "ribid" lennék...
Sziasztok!
2016. januári hajóútra keresem popószexkedvelő hölgy társaságát.
Útitársat keresek jövő héten Németországból hazafelé! Érdeklődni privátban!
Mivel meg mindig nem sikerult meg csak talallkozni sem senkivel igy teszek meg egy probat!
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Ma éjjel Budapest-Nyíregyháza-Mátészalka útvonalon szivesen elviszek belevaló lányt, nöt, párt.
Ápolt Budapest- i férfi külföldi útjaira útitársat keres. 2-3-4 napos is lehet ! Jogsi elöny, de nem feltétel. Hölgyet, lányt keresek
Sziasztok. Holnap reggel Veszprém - Budapest vonalon közlekedek. Ha esetleg valaki eljönne velem szívesen elviszem. Estefele pedig indulok vissza, így a visszafele út is megoldott.
Holnap reggel megyek Budapestről Debrecenbe, majd késő délelőtt-kora délután vissza Budapestre. Hölgyet, hölgyeket szívesen fuvarozok!
Jelentkezni privát üzenetben lehet

Minden nap Vértesszőlős-Budapest és vissza.
Útitársat keresek
Útitársat keresek
Kedves Fórumtársak!
Csütörtökön este 7 körül indulok Ferihegyről Tatára, ha valaki velem tartana, szívesen elviszem
Írj üzenetet és megbeszéljük!
(33 éves férfi vagyok.)
Üdv
Csütörtökön este 7 körül indulok Ferihegyről Tatára, ha valaki velem tartana, szívesen elviszem

Írj üzenetet és megbeszéljük!
(33 éves férfi vagyok.)
Üdv
Sziasztok! A múlt héten jól sikerült a találkozó
. Kedden megint Nyíregyházán leszek. Ismét hölgyet, párt keresek.

kár hogy ilyen messze vagytok!
Sziasztok!
Hamarosan indulok gyorbol pestre. Ha valakinek szuksege lenne fuvarra, irjon. Nem feltetlenul sexualis toltetu fuvarra gondoltam csak nincs ehhez sex mentes topic.
Sziasztok! Veszprém környékén ma délelőtt hölgy vagy pár akit fuvarozni kéne
?Feri

Sziasztok!
Szokott valaki Bp-Debrecen-Bp vonalon vonattal járni?
Vannak "kalandok" vonaton?
Szokott valaki Bp-Debrecen-Bp vonalon vonattal járni?
Sziasztok!
Szokott valaki Bp-Debrece-Bp vonalon vonattal járni?
Szokott valaki Bp-Debrece-Bp vonalon vonattal járni?