jólszopó csajt vinnék holnap kaposvárról a balatonra. privátra irj. kösz
Ma csaj nògrádból heves mbe este 6 körül?
Vasárnap Debrecen -Budapest és éjszaka vissza megy vagy jön valaki ?
Vasárnap Tata-Budapest útvonalra valaki?
szexéhes nő szombaton kaposvár- balaton utvonalra? privátra irj kösz
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Sziasztok! Fantáziadús, nem rossz pasi közös utazásokhoz, kirándulásokhoz, strandoláshoz, egyebekhez keres intelligens, csinos lányt. Privit kérek, ha érdekel. Köszönöm!
ma délután megyek 4-5 felé BP ről Győrbe , majd este 10 után vissza valakit érdekel ?
Sziasztok! 07.07-én délután megyek BP-ről Debrecenbe, majd vissza. Hölgyet, párt szívesen viszek, vagy az útvonal mentén meglátogatnék.
Sziasztok! Holnap Bp-Pecs viszonylatban nem utazik valaki?
Sziasztok
Naponta ingázom Dabas és Budapest között. Útitársam lehetnél.
Naponta ingázom Dabas és Budapest között. Útitársam lehetnél.
Szia!Most indulók Polgárról Pestre!Két fő utitársat keresek!!!
07.05 vasárnap Debrecen - Budapest majd este vissza . megy valaki ?
(Ez egy válasz big675 üzenetére (2015. 06. 30. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
06,05 vasárnap Debrecen - Budapest majd este vissza . megy valaki ?
Holnap BP-ről megyek Szolnokra és utána Békéscsabára, majd természetesen vissza BP-re.
Hölgyek?
Hölgyek?

Péntek reggelre keresek fuvart budapest és tatabánya utvonalra
Miskolc tiszaujvaros oda vissza 11-14 kozott?
mennék pár napra az Adriára szívesen venném ha lányok vagy párok csatlakoznának szállás utazás rendezve
fiatal sexy párt kukkolhattok pesten ma délután bizonyos keretek között lehet közöd is hozzánk kis támogatásért cserébe csak normális uri embert várunk 06705408008