Sziasztok, ma este indulok Szolnok Nagykata, Budapest, Tatabanya, Becs, Linz (es vissza) utvonal.valaki beszáll?
Ma valaki ismerkedne esetleg kukkolna a berényi nudin egy 40-es pasit (párok,lányok) illetve ha valaki jönne Balaton déli partról szívesen elviszem
Sziasztok
Motoros utitárs hölgyemet keresem...
Hölgyeket keresek a kor nem számít, lehetsz fiatal és érett ( a igazi MILF nőkért megveszek) fontos a külső de a kisugárzás még fontosabb.
Motorozunk egy jót és ha egymásra hangolódunk akkor ki tudja?: ) töltsük kellemesen a napot
mylfba@gmail.com
Motoros utitárs hölgyemet keresem...
Hölgyeket keresek a kor nem számít, lehetsz fiatal és érett ( a igazi MILF nőkért megveszek) fontos a külső de a kisugárzás még fontosabb.
Motorozunk egy jót és ha egymásra hangolódunk akkor ki tudja?: ) töltsük kellemesen a napot
mylfba@gmail.com
ma útitársat keresnék Győr -Balatonakali nudira hölgy pár vagy bi pár személyében de esetleg formás passzív is érdekelne Kb reggel 9 körül indulok
Sziasztok!
A sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek 30-45 közötti aktív bi pasit. (kamionosok előnyben!!!) Utitársad lennék (max egy hetes útra) és minden pihenőben a kedvedre tennék (szopatható, dugható vagyok, beöltözöm szexis ruciba, stb.)...
A sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek 30-45 közötti aktív bi pasit. (kamionosok előnyben!!!) Utitársad lennék (max egy hetes útra) és minden pihenőben a kedvedre tennék (szopatható, dugható vagyok, beöltözöm szexis ruciba, stb.)...
Holnap megyek reggel Kecskemétre valaki?
Sziasztok, ma reggel indulok Szolnok Debrecen Szolnok. Valaki?
holnap reggel.debrecen siofok utvonal.valaki beszáll?
van akinek itt összejött valami vagy valaki?
Sziasztok!
Vasárnap 17:00-kor indulok Piliscsaba -Bicske-Tatabánya útvonalon. Lányt hölgyet keresek kellemes időtöltésre.
Én 30-175-80. Írj üzit!
Vasárnap 17:00-kor indulok Piliscsaba -Bicske-Tatabánya útvonalon. Lányt hölgyet keresek kellemes időtöltésre.
Én 30-175-80. Írj üzit!
Sziasztok Hölgyek,Párok!
Ma dél körül indulok Csongrád-Budapest útvonalon M5.
Akár Csongrádról az útba eső településekre vagy az útba eső településekről Budapestre várom kedves utitársaim.
Ápolt, sportos, helyes, jó megjelenésű pasi vagyok.
Írjatok privit, aztán mindent megbeszélünk.
Ma dél körül indulok Csongrád-Budapest útvonalon M5.
Akár Csongrádról az útba eső településekre vagy az útba eső településekről Budapestre várom kedves utitársaim.
Ápolt, sportos, helyes, jó megjelenésű pasi vagyok.
Írjatok privit, aztán mindent megbeszélünk.
Sziasztok Győr Veszprém között keresek ma csajt vagy pasit 13 óra magasságában indulok Győrbe.39éves pasi vagyok 0630 686 13 95
szexéhes párt vagy nőt vinnék szombaton a balatonra, kaposvárról. privátra irj kösz
Sziasztok!
Holnap reggel Budapest-Debrecen útvonalon, délután Debrecen-Eger-Budapest útvonalon hölgyeknek/pároknak fuvarozást vállalok. Fizetés Természetben
Holnap reggel Budapest-Debrecen útvonalon, délután Debrecen-Eger-Budapest útvonalon hölgyeknek/pároknak fuvarozást vállalok. Fizetés Természetben

sziasztok lányokat párokat keresek a hölgy örömére diszkrét higénikus 32 éves pasi vagyok szivesen ismerkednék fotót imélre tudok küldeni diszkrét vagyok nem foglak telefonon hivogatni zaklatni csak annyit amennyit te akarsz
Magas, helyes, jó testű , erős erotikus töltettel rendelkező 36 éves pasi vagyok.
Szívesen kisérnék el idősebb hölgyet wellnes-elni ha meghívna.
Kisérnélek mint egy kis pincsikutya, kiszolgálnálak, mindent megtennék, hogy a mennyekbe érezd magad!
Nem csalódnál bennem! Szívesen mennék veled motelba is vagy ilyesmi.
Ha van valami ötleted...írj, keress!
Tel: 06305207274 8-16 óra között.
Email: bubu007878@gmail.com
Szívesen kisérnék el idősebb hölgyet wellnes-elni ha meghívna.

Kisérnélek mint egy kis pincsikutya, kiszolgálnálak, mindent megtennék, hogy a mennyekbe érezd magad!
Nem csalódnál bennem! Szívesen mennék veled motelba is vagy ilyesmi.
Ha van valami ötleted...írj, keress!
Tel: 06305207274 8-16 óra között.
Email: bubu007878@gmail.com
HAVI 3X járom meg ezt az útvonalat Budapest-györ-bécs-salzburg-münchen-stuttgart-zürich ! Párok lányok jöhetnek van hely kényelemes klimás autó !
kaposvár pécs holnap indulok szexéhes nő jöhet velem privátra irj köszi
Holnap reggel Mezőkövesd-Budapest útvonalon hölgyeim valaki?
Sziasztok!
Ma este szeretnék autókázni egy jót Pécs felett a Mecsekben (Gyönyörű esti fényben pompázik ilyenkor a város) és útitársat keresnék magam mellé egy kedves, diszkrét csinos hölgy személyében.
Ma este szeretnék autókázni egy jót Pécs felett a Mecsekben (Gyönyörű esti fényben pompázik ilyenkor a város) és útitársat keresnék magam mellé egy kedves, diszkrét csinos hölgy személyében.