Sziasztok!Hétfőtöl Balcsi kerülés bringával!Jó lenne ha csatlakozna hozzám egy lány,hölgy egy-egy szakaszon is akár!
Sziasztok! Szombaton megyek a 4-es úton Debrecenbe, majd vissza. Pár vagy hölgy csatlakozhatna. Jelentkezés privátban.
Sziasztok! Miskolc környékén szívesen kocsikázok klímás autómmal! 33 éves, kedves fiú vagyok. Keressetek bizalommal, részleteket megbeszéljük.
nöt vinnék szexért szerdán kaposvárról pécsre. privátra irj. köszi
Miskolci szep lanyok 32 ig elonyben egy olasz utra reszletek egy kave utan ha szimpik vagyunk egymasnak .
HALI OLASZBA MEGYEK 5 NAPRA 35 EVES SPORTOS SEXEHES SRAC VAGYOK, AZ UTAT 2 FORE RENDEZTEM REPULOVEL HOTELAL CSAK EGYEDUL MARADTAM RA ,TELTKARCSU LANYOK ERDEKELNEK ....65 KG IG UDV PROPED
Pécs környékén keresnék szexéhes utitársat magam mellé egy helyes hölgy személyében. Ma este is jó nekem...
Kaposvárról indulok ma délután-estefelé budapestre....
hölgyek, párok valaki esetleg?
hölgyek, párok valaki esetleg?
A mai illetve a holnapi napra keresünk Balatongyöröki nyaraláshoz , párt vagy lányokat , elhanyagolt unatkozó háziasszonyokat . Igényes srácok vagyunk 27 illetve 30 éves
Péntek estétöl -hétfö reggelig vagyunk lennt .Diszkréció adott elvárt , igényes sportos srácok vagyunk , hetero alapon nyitott mindenre , többes 3as 4es vagy swinger, Hely van smile Ide várom az érdeklődőket , kamusok kíméljenek , komoly jelentkezőket várunk smile tomas1988@citromail.hu. telefonszám
0630 /734 7071 .

Vasárnap reggel úticél Nyíregyháza, Mátészalka, de akárhol az M3 vonalán.Orál, szex, bármi érdekel egy finom nővel, Kortól függetlenül.Elviszlek, aztán , amit megbeszélünk.Autós szex a pálya mellett?20-333-1889
Ma este Budapest-Salgótarján vonalon valaki?
Pár napos lakóautós kiránduláshoz párt vagy lányt keresek .
Sziasztok!
Pénteken kora este (juli17), vagy szombat reggel megyek Budapestről Szeged, Baja irányába, kora esti visszatéréssel. Bármelyik irányba utazó Női útitársam keresem
Csak egyeztessünk hol és mikor és háztól-házig viszlek.
Pénteken kora este (juli17), vagy szombat reggel megyek Budapestről Szeged, Baja irányába, kora esti visszatéréssel. Bármelyik irányba utazó Női útitársam keresem

Csak egyeztessünk hol és mikor és háztól-házig viszlek.
Hétvégi Balatongyöröki nyaraláshoz , keresek párt vagy lányokat , elhanyagolt unatkozó háziasszonyokat .Péntek estétöl -hétfö reggeli vagyok lennt .Diszkréció adott elvárt , igényes sportos srác vagyok , hetero alapon nyitott mindenre , többes 3as 4es vagy swinger
Hely van
Ide várom az érdeklődőket , kamusok kíméljenek , komoly jelentkezőket várok
tomas1988@citromail.hu.

Augusztusi Horvátoszági nyaraláshoz csalakoznék.
Orálszex kedvelő lányokat keresek esti autós kiruccanásra!
ma este vki BP ről békéscsabára 2 óra múlva indulok !!! viszlek !
Sziasztok!Ma induló(15:30),Amszterdami buszon esetleg valaki(k)?Lány,pár személyében.

Holnap (csütörtökön) megyek Bp-Debrecen útvonalon reggel, kora délután Debrecen-Bp. Hölgyeket szívesen fuvarozok

pénteken 10én spatak-miskolc reggel oda délután haza,sexért