Sziasztok!
Ma Budapest - Pécs vonalon vinnék hölgyet vagy párt.
Ma Budapest - Pécs vonalon vinnék hölgyet vagy párt.
Holnap reggel Budapestről Debrecenbe megyek, kora délután vissza Debrecenből Budapestre. Hölgyet szívesen fuvarozok ezen az útvonalon! Írj privátot, ha érdekel a dolog. Este 10-ig várom a jelentkezéseket

Holnap ( szombaton) délelőtt indulok Bp-Soltvadkert útvonalon.
Lány esetleg aki csatlakozna?
stanover30@gmail.com
Lány esetleg aki csatlakozna?

stanover30@gmail.com
Sziasztok!
Vasárnap délután indulok Mátészalkáról Budapestre.
Hölgy útitárs szívesen elviszem.
Aki csatlakozna itt jelezze üzenetben.
További szép estét.
Vasárnap délután indulok Mátészalkáról Budapestre.
Hölgy útitárs szívesen elviszem.
Aki csatlakozna itt jelezze üzenetben.
További szép estét.
Sziasztok most indulok Iváncsáról Budafokra onnan meg majd a Gárdonyi nudira. Lenne kedve valakinek csatlakozni hozzám?
Hétfőn reggel Budapestről Debrecenbe megyek, kora délután vissza Debrecenből Budapestre. Hölgyet szívesen fuvarozok útközben! Írj privátot, ha érdekel a dolog

Re.
Továbbá szombaton Nyíregyházi indulás dél körül, vissza Bp re. Aki beszállna, írjon, férfi is írhat.
Továbbá szombaton Nyíregyházi indulás dél körül, vissza Bp re. Aki beszállna, írjon, férfi is írhat.
Sziasztok!
Holnap azaz csütörtök délután Bp-ről Nyíregyházára megyek a régi 3 as főúton. Akit érdekel ezen a számon elér: 30/495-75-93
Holnap azaz csütörtök délután Bp-ről Nyíregyházára megyek a régi 3 as főúton. Akit érdekel ezen a számon elér: 30/495-75-93

pénteken miskolc ujhely oda visza
Sziasztok.
2015 Junius 20.-án reggel, vagy akar előző éjjel éjszaka, Bp-Miskolc. Egyedül utazom, mind mindig
De most kivételt szeretnék tenni .... privatba irj
2015 Junius 20.-án reggel, vagy akar előző éjjel éjszaka, Bp-Miskolc. Egyedül utazom, mind mindig

Sziasztok!
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Holnap valaki Debrecenből Nyiregyre???Nyitott vagyok sokmindenre

MA 11 után Budapestről ajka felé valaki , és eset visszafelé ??,
hétfőn (15én) kora délután 1-2 fele indulok pestről keszthelyre. útitársat keresek
minden lehetőséget meghallgatok. írj

Helló!
Holnap, 06.15-én reggel 7 kor indulok Békéscsabáról Kecskemét irányába a 44. főúton. Hölgyek jelentkezését várom, természetben fizethetsz a fuvarért! Kb. délután 3kor indulok vissza.....
Holnap, 06.15-én reggel 7 kor indulok Békéscsabáról Kecskemét irányába a 44. főúton. Hölgyek jelentkezését várom, természetben fizethetsz a fuvarért! Kb. délután 3kor indulok vissza.....
Sziasztok! Holnap megyek Sopronba, Nagykanizsa-Zalaegerszeg-Vasvár-Sárvár-Sopron útvonalon. Délelőtt indulok, este 6 fele már jövök is vissza. Olyan hölgyet vagy párt keresek, aki szívesen csatlakozna.
Sziasztok!Hétfőtől péntekig reggel megyek Pápárol Szombathelyre,este meg vissza ha valaki jönni szeretne velem,jelezze!Én egy 40-es Bi Férfi vagyok velem mindent megcsinálhatsz,és én is megteszek bármit amit szeretnél...lehet extrém is!06/30 2888050
Sziasztok mi egy átlagos Gyula környéki pár vagyunk l30 f33.Ma estére keresünk pasit,párt gyula környékéröl.Arc,és intim képet kérünk és skype elérhetöséget.Autod legyen mert az lesz a....
Email: metinzuzo@gmail.com
Email: metinzuzo@gmail.com
Sziasztok! Holnap délelőtti órákban (9 körül) indulok Győrből a Balaton északi partjára. Hölgyet, lányt, párt szívesen magammal viszek, ha mennétek! 38 éves jóképű férfi vagyok.
Pénteken Sümeg- Sárvár - Szombathely vonalon megyek , keresek csinos nyitott beválallós hölgyet , igényes finom srác vagyok , Milfek elönyben , de nem vetem meg a fiatal korosztályt sem , mindenre nyitott vagyok ez az emailem departed1988@indamail.hu