most valaki budapest-balatonfured vasuton?
14.42 kelenfold...

Sziasztok! Ma délelőtt megyek BP-Zamárdi útvonalon, délután vissza. Valaki útközben?
Sziasztok.Szombaton utazom BP rol Mátészalka irányába,szivesen elvinék egy holgyet vagy az M3 mellet lakó holgy vagy pár játéktársa lennék,irjon akit érdekel
Sziasztok ! smile
Kölcsönös szimpátia esetén Dunai motorcsónakázás, napozás, lazulás...
Csinos hölgyet, hölgyeket esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek... a semmi sem kötelező, de sok minden lehet elvén !!
Ha érdekel ill. kérdésed van, keress priviben !!
Kölcsönös szimpátia esetén Dunai motorcsónakázás, napozás, lazulás...
Csinos hölgyet, hölgyeket esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek... a semmi sem kötelező, de sok minden lehet elvén !!
Ha érdekel ill. kérdésed van, keress priviben !!
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Vasárnap Debrecenből a 16,57es IC-n vki nem keres szexet?

Sziasztok Hétfő vagy kedd de. Hölgyet keresnék esetleg párhoz csatlakoznék Veszprémben vagy környékén.Hármasban kezdő vagyok de kipróbálnám . Ha gondoljátok minőségi fotókat is tudok készíteni az is érdekel. Intelligens ápolt rendezett fffi vagyok. Várom megkereséseteket. Köszi
Délben indulunk Pestről Balatonfenyvesre
Lányt lányokat elviszünk.
Vasárnap jövünk haza.
Akár szállást is tudunk biztosítani. Kötetlen a program. Sütögetés iszogatás.
Írj telefonszámot és hívlak.
Lányt lányokat elviszünk.
Vasárnap jövünk haza.
Akár szállást is tudunk biztosítani. Kötetlen a program. Sütögetés iszogatás.
Írj telefonszámot és hívlak.
Július 4.én 10-11óra indulással BP -> Balatonfenyves vonalon hölgyet vagy hölgyeket elviszünk.
Autópályán megyünk 80perc az út kb a határokat betartva.
Írj belső üzit.
Autópályán megyünk 80perc az út kb a határokat betartva.
Írj belső üzit.
Sziasztok. Ezen a héten többször is megteszem a Budapest-Jászberény és vissza útvonalat. Aki valaki szívesen csatlakozna, írjon üzenetet és egyeztessünk!
Budapesti Régióban szívesen ismerkednék utazni vágyókkal.

24 éves sportos férfiként július 11-12-én utaznék Békéscsabára. HÖLGYEK személyében várnám belső üzenetben, azt a személyt, akihez csatlakozhatom utam során!

Üdv!Holnap 09:00 körül indulok Hüvösvölgyből,Győrbe.Délután vissza.Ápolt nő illetve pár társaságát örömmel venném.06305806519 sms-t kérnék, hol és mikor vegyelek föl.
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Sziasztok! Ma 9-kor indulok BP- ről Balaton déli partra. Valaki útközben?
Győrben Sziasztok Holnap napközben keresek partnert hölgy személyében vagy esetleg párt. A párosban kezdő vagyok. ápolt ,intelligens , jó egzisztenciával rendelkezem Köszi
Június 27én délelőtt indulok Bp-ről. Balatonfenyvesre. Autópályán, de kitérő nem gond. Hölgyet vagy párt szívesen elviszek. Írj belső üzit és megbeszéljük.
Luxus vitorlásommal szívesen vinnék fiatal lányt-párt, baráti társaságot a Balcsin nudizini stb. Ha valakit érdekel, írjon priviben... Viktor
Juni. 28.-án hajnalban indulok Budapestre Szombathely-Sárvár-Szfehérváron át !!! Valaki aki csatlakozna? privibe írjon!