12-én csütörtökön utazok Dunakiliti-Nyiregy lányok asszonykák párok van hely bőven minden jóra

Sziasztok!
Este későn 23:00 után megyek fel Siófok/Tamási-környékéről Bpre! Ha van kedve velem tartani egy hölgynek szívesen elvinném!
Este későn 23:00 után megyek fel Siófok/Tamási-környékéről Bpre! Ha van kedve velem tartani egy hölgynek szívesen elvinném!
Győr-Debrecen vonalon a héten oda vissza hölgyet szívesen vinnék útitársnak, ha lenne jelentkező. Ha érdekel priviben beszéljünk
Délután a 4-es út mentén Pestig motoron hátsó ülés kiadó egy kis benzinköltségért. Sisakot tudok biztosítani, ha kell.
Hali!Ma késö délután indulok zalábol -zeg-vasvár-sárvár-sopron irányába csatlakozhatna hozzám hölgy vagy pár!!!
Sziasztok!
Kedd reggel megyek Kecskemét, Szentes, Békéscsaba felé, majd szerda késő délután vissza.
Szívesen elviszek hölgyet, párt.

Szívesen elviszek hölgyet, párt.

Péntek este indulok németből hazafelé Ausztrián át. Útitársat keresek csajszi vagy pár!
Péntek 06,06) délután 15-16-17 óra környékén Pestről Győr fele van helyem vagány nőnek.
06,06-án az esti órákban utazom Budapeströl Nyíregyháza felé. Bevállalós lányt,párt szívesen elviszek. Kitérö szintén megoldható.Válaszokat priviben várok.
Sziasztok!
Hétfőn 06-01 indulok Győrből Ausztria Német, Francia, Spanyol útvonalon.Útitársnőt szívesen elviszek
Hétfőn 06-01 indulok Győrből Ausztria Német, Francia, Spanyol útvonalon.Útitársnőt szívesen elviszek
Eger - Budapest mindennap oda-vissza.
Én 178/77, kék szemű 30-as, igényes pasi vagyok.
retroxenon@gmail.com
Én 178/77, kék szemű 30-as, igényes pasi vagyok.
retroxenon@gmail.com
Sziasztok!
Most június 2.-a és 5.-e között a Siófoki nyaralómba ami a Galérius-élményfürdő mellett található keresek hölgyet egymás kényeztetésére, mindent én állok szállást, ellátást, fürdőbelépőt.
Most június 2.-a és 5.-e között a Siófoki nyaralómba ami a Galérius-élményfürdő mellett található keresek hölgyet egymás kényeztetésére, mindent én állok szállást, ellátást, fürdőbelépőt.
Maltan elek Gozo szigeten,2 szobas tengerre nezo apartmanba egyedul. Eggyik szobam atadom, lanynak, holgynek, dijmentessen, fozok is KOTELEZETTSEG NINCS, repulojegybe is segitek. Erdekel? Kerdeseid vanna? , akkor keres. Skype:natural.2013
Sziasztok! Holnap napközben BP-GYŐR-SZHELY-KESZTHELY-VESZPRÉM-BP útvonalon utazgatok. Szivesen vennék hölgy társaságát utitársnak vagy meg is állnék valakinél útközben...
Irj

Bp-ről siófokra megyünk péntek este 7körül.
Csinos bi lányt/lányokat elvinnénk.
29éves F/L pár vagyunk.
Várjuk belső üziteket mailcímmel.
Vasárnap 12-14 között pedig visszafele jövünk.
Csinos bi lányt/lányokat elvinnénk.
29éves F/L pár vagyunk.
Várjuk belső üziteket mailcímmel.
Vasárnap 12-14 között pedig visszafele jövünk.
Eger, szerdán, oda-vissza.... Ha valaki csatlakozna, írjon!
Budapest-Győr-München útvonalon állok rendelkezésre, ma délután indulok 14órakor +36307244607
sziasztok
Érdeklődnék lenne e PÁR, vagy HÖLGY aki utazna GYŐRBŐL ... Borsodba , vagy pestmegyébe
azt jövöhéten is .. vagy esteleg Junius elején elvinném
Indulás nekem bármikor jó .. Tehát ha neked van konkrét időpontod mikor mennél akkor ird meg és mehetunk

Érdeklődnék lenne e PÁR, vagy HÖLGY aki utazna GYŐRBŐL ... Borsodba , vagy pestmegyébe

megy ma este valaki pest felé a szegedi borfesztiválról?
Ma délután Gyöngyös környékéről megyek Budapestre.Hölgyet szívesen elviszek!